Criss, transformată TOTAL! Arată ca o adevărată DIVĂ

Publicat pe 10.03.2017 la 09:25 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:03

Rochie de seara, lunga, eleganta, frumos coafata... ce sa mai, Criss arata ca o adevarata diva!

13 martie se apropie cu pași repezi. Este ziua marii premiere a celui mai îndrăzneț proiect de televiziune din România: primul iSerial filmat integral cu telefonul. Însă, până la lansarea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion, vă invităm în culise.

De data aceasta, vă facem martorii unei transformări. Zilele trecute, s-au filmat câteva scene în care Miruna, personajul interpretat de Cristina Ciobănașu, susține un recital. Dacă, până acum, ați văzut-o pe Criss mai mult în ținute de zi, de data aceasta v-o prezentăm în postura de... divă. Căci, da, ea arată ca o adevărată divă pe scenă, în rochia lungă, elegantă pe care o poartă în scena despre care vorbeam mai devreme.

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă” va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45. Primul episod se va difuza atât pe Happy Channel, cât și pe Antena1.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, pe Happy Channel se va difuza câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, veți putea urmări integral cele patru episoade legate într-un format clasic de televiziune.


Sinopsis

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Povestea începe când Miruna, Victor și Radu sunt într-o perioadă în care fiecare este nemulțumit de viața lui. Miruna și Radu au visuri comune, iar Victor e blazat și nu prea știe ce își dorește să facă în viață.

Emil (Andreas Petrescu) este tatăl Mirunei, un director de bancă foarte ocupat cu serviciul, care nu se implică în educația copiilor. Buni (Carmen Tănase) este bunica Mirunei, care vine tocmai de la Botoșani să stea cu nepoata ei, în Capitală.

Geanina (Ioana Ginghină) este mama lui Victor, o mamă singură, dornică să-și refacă viața sentimentală, iar Zorica (Virginia Rogin) este o ghicitoare cu har, care citește în palmă ca nimeni alta.

Miky Goga (Bubu) conduce o fabrică de vedete, are o viață complicată, trăiește intens și la maxim. Mirciulică (Silviu Mircescu) este o bomboană “dementă” de băiat, care frânge inimile celor care îl întâlnesc. Emma (Tatiana Șelaru) este o tânără determinată și atrăgătoare, care face orice pentru a-și atinge scopurile. Lora (Ada Dumitru) este chelneriță într-un bar. Îi place să fie admirată, iubită și întreținută.

Fișă tehnică

• Titlu: “Când mama nu-i acasă”
• An producție: 2017, Act Smart House și Antena Group
• Producător: Ruxandra Ion
• Producător executiv: Ionela Călin
• Scenarist: Simona Macovei
• Regie: Ruxandra Ion și Radu Grigore
• Muzică: Mihai Cernea (Bubu), Cristian Comaroni, Ionuț Adrian Radu
• Director de imagine: Cătălin Simioană
• Editor: Radu Vintilă

Cast

• Carmen Tănase - Buni
• Virginia Rogin - Zorica
• Ioana Ginghină - Geanina
• Cristina Ciobănașu (Criss) - Miruna
• Vlad Gherman - Victor
• Rapha Tudor - Radu
• Andrea Petrescu - Emil
• Mihai Cernea (Bubu) - Miki Goga
• Silviu Mircescu - Mirciulică
• Tatiana Șelaru - Emma
• Ada Dumitru - Lora

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Criss, transformată TOTAL! Arată ca o adevărată DIVĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x