Happy Channel lansează primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”

Publicat pe 16.02.2017 la 13:07 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:08

Happy Channel lanseaza primul serial din Romania filmat integral cu telefonul mobil, “Cand mama nu-i acasa”!

La aniversarea primului an de emisie, Happy Channel le aduce telespectatorilor o noutate absolută: primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion.

Proiectul reprezintă totodată și revenirea Ruxandrei Ion în zona de ficțiune, iSerial-ul fiind realizat de aceasta împreuna cu o parte e echipei alături de care a lucrat pentru majoritatea proiectelor tv care au consacrat-o.

Viața te învață să faci lucruri la care nu te-ai așteptat. Sunt încântată să mă apuc de ceva ce n-am mai făcut până acum, un serial filmat cu telefonul. Toată lumea își dorește acest proiect și sunt bucuroasă să am lângă mine o echipă de tineri entuziaști”, spune Ruxandra Ion.

Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și de Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), iar din distribuție fac parte actori de excepție.

iSerialul realizat de Ruxandra Ion, co-producător prin Act Smart House, alături de Antena Group, va avea o abordare unică: o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Este de asemenea o noutate și din punct de vedere tehnic.

“E absolut fascinant să vezi ce poate face un telefon mobil. Tehnica modernă a avansat foarte mult și e normal să o folosim în avantajul nostru. Multe lucruri care erau aproape imposibil de filmat acum au devenit mai simple și asta ne lasă să ne folosim și mai mult imaginația și să nu avem limite în ceea ce facem. Și când la toate acestea se adaugă o distribuție de excepție sperăm ca rezutatul să depășească toate așteptările”, spune Radu Grigore, regizor al iSerialului “Când mama nu-i acasă”.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” se înscrie în cel mai recent trend global în ceea ce privește producțiile de ficțiune de televiziune și cinematografie, în Statele Unite ale Americii existând deja un festival anual dedicat lungmetrajelor filmate cu telefonul.

Lansat pe 8 martie 2016, Happy Channel s-a remarcat pe piața canalelor de televiziune românești prin conținutul de calitate dedicat întregii familii: seriale turcești “Love Story” și “Elif”, serial american “Gossip Girl”, seriale britanice “Downtown Abbey” și “Mr. Selfridge”, filmele de Oscar de la “Happy Classic”, dar și producții proprii, cum sunt emisiunile COOLturale “Happy Day” și “Happy Night”.

Și în această primăvară Happy Channel le-a pregătit telespectatorilor un mix de programe de nerefuzat. În luna martie, telespectatorii se vor reîntâlni cu celebra actriță Angelique Boyer în serialul marca Televisa “Tres veces Ana”, vor urmări povestea fascinantă din serialul turcesc “Cherry Season”, iar marea surpriză a primăverii vine odată cu iSerialul “Când mama nu-i acasă”!

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.


Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe
pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Happy Channel lansează primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x