Magda Catone debuteaza ca regizor, cu piesa “Neveste de fotbaliști”

Publicat pe 21.04.2017 la 16:15 Actualizat pe 21.04.2017 la 16:24

In mai, Magda Catone isi face debutul regizoral.

Pe 17 mai 2017, Magda Catone își face debutul în calitate de regizor, în anul în care aniversează 35 de ani de activitate în teatru.

Le Château - Castelul din Inima Capitalei, împreună cu Teatralis, lansează, în această primăvară, un nou concept pe piața culturală a Bucureștiului - Teatru la Castel. Astfel, prima piesă din acest proiect este: “Neveste de fotbaliști” – o comedie de moravuri, inspirată de poveștile care au apărut în lumea fotbalului şi care au ajuns să definească din plin societatea românească. Visul românesc al fetelor este să se mărite cu un fotbalist de mare anvergură, care să le pună un inel pe deget şi lumea la picioare.

Scrisă de Ivona Boitan, piesa “Neveste de fotbalişti” marchează și o a doua premieră: debutul regizoral al Magdei Catone, în anul în care artista marchează 35 de ani de activitate neîntreruptă pe scena teatrului românesc.

Magda Catone este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar. Despre Amza Pellea întotdeauna păstrează cuvinte de laudă pentru că i-a fost un mentor și l-a iubit, respectat și admirat enorm. După terminarea facultății, a fost repartizată la Petroșani, la Teatrul de Stat, acolo unde îl cunoaște pe soțul său de mai târziu, Șerban Ionescu, actor de teatru și film, la rândul său. Au împreună un băiat, Carol. Și-a făcut debutul în film în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, "De ce trag clopotele, Mitică?".

“Dinner&Show” sau “Dinner Theater” este o formă de divertisment care a cunoscut succes în Statele Unite ale Americii și care a ajuns să fie extrem de apreciată și în Europa.

În articolul

Magda Catone debuteaza ca regizor, cu piesa “Neveste de fotbaliști”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x