Zorica se reîntâlneşte cu Victor în penultimul episod din iSerial: "Nu pot să blestem pe unul din neamul meu!"

Publicat pe 06.04.2017 la 10:15 Actualizat pe 06.04.2017 la 15:25

Un serial ce a depasit granitele Romaniei.

Episodul cu numărul 15 din iserialul "Când mama nu-i acasă" debutează cu o plimbare în parc, locul cel mai potrivit pentru ca Miruna şi Victor să pună la punct detaliile plecării lor în Elveţia, la mama acesteia.

Dacă planurile nu ies aşa cum vor ei, iar familia îl va respinge pe alesul Mirunei, cei doi sunt decişi să continue relaţia....undeva, în lumea largă.

Însă treburile nerezolvate rămân, ba chiar îi dau târcoale lui Victor, care, spre disperarea sa, o revede pe ţiganca care i-a dat toată viaţa peste cap.

Sângele îi aleargă cu iuţeală prin vene şi de data asta e hotărât să afle misterul: cine e ea şi ce a căutat în casa lui! După căutări disperate prin parc, tinerii reuşesc să dea de chipul brăzdat de bătrâneţe şi necazuri al femeii.

Victor n-a ţinut cont de nimic când s-a năpustit cu repeziciune asupra ei:

"- Aici erai! Ce cauţi tu în viaţa mea, ce vrei de la mine?! Ce ai căutat la mama în casă?!"

- Lasă-mă-n pace că te blestem! Te blestem să nu ai parte de bărbăţie până la sfârşitul lumii!... Ba nu te blestem, mă, nu te blestem, că nu pot să blestem pe unul din neamul meu!..."

Cum s-a terminat scena cu scandal, vedeţi în episodul cu numărul 15!

Astăzi, de la 19:45, nu rata ultimul episod din iSerialul "Când mama nu-i acasă!"

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Zorica se reîntâlneşte cu Victor în penultimul episod din iSerial: "Nu pot să blestem pe unul din neamul meu!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x