28 ianuarie - LUNĂ NOUĂ în Vărsător. Ce influențe are asupra ZODIILOR

Publicat pe 27.01.2017 la 12:30 Actualizat pe 27.01.2017 la 13:38

Principalele caracteristici ale acestui aspect astral.

Pe 28 ianuarie, va fi Lună Nouă în zodia Vărsătorului, un aspect astral ce va atrage după sine anumite consecințe. Specialiștii susțin că acesta este momentul oportun pentru noi începuturi.

Consultantul în astrologie, Dezideriu, ne-a prezentat principalele caracteristici ale zilei de 28 ianuarie.

Luna aceasta Nouă are loc în constelația Vărsătorului și asta înseamnă că avem mai multe șanse să lăsăm trecutul acolo unde îi este locul (în trecut) și să căutăm noi soluții și metode pentru a gestiona stările și trăirile noastre.

Acuma, Vărsătorul este un tip cerebral, excentric, original, cu viziuni puternice despre cum ar trebui să fie lumea în general, dar și cu trăiri intense. Faptul că avem o Lună Nouă, neaspectată, fără alte planete retrograde, în această constelație ar trebui să faciliteze un adevărat pas înainte pentru multă lume. Sau măcar o schimbare în mentalitate. Ceva, ceva, tot s-o întâmpla, zic și eu.

În fine, hai să vedem cum pică Luna asta Nouă pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC Se pare că reușești cumva în perioada următoare să faci ceea ce americanu numește networking, îți faci prieteni noi și ești ceva mai activ. Începi și tu să realizezi care este rolul tău într-un grup sau altul. Sigur, dacă ai învățat ce înseamnă să te detașezi. Altfel, pregătește-te, că Marte, planeta ta guvernatoare, intră în Berbec și o să ai o supradoză de energie în perioada următoare. Dar despre asta vorbesc în alt articol.

TAUR Poți să fii inventiv, ieși din casă și extinde-ți cercul de cunoștințe. Este un moment bun să demarezi proiecte noi de business sau de carieră. Oricum, te bucuri de o imagine puternică, deci te poți folosi de treaba asta. Concentrează-te pe ce ai putea să îmbunătățești la tine. Știi pasajul ăla cu Dinică: “Fii profesionist, ce dracu?!” Dar și original, încearcă să abordezi domenii pe care le eviți în mod normal, nu știi niciodată de unde sare iepurele.

GEMENI Tu cauți acum să ieși din zona de rutină și să accesezi alte tipuri de experiență – vrei ceva mai mult, mai intens, mai altfel, te-ai plictisit probabil în bula ta de realitate și acum cauți alta. Și e foarte bine, că îți menții spiritul tânăr și mintea ageră. Poți să începi să studiezi ceva nou, dar ceva în care să te implici cu totul, ceva intens. Sau dacă nu, fă-ți bagajele și pleacă într-o excursie, întotdeauna e ceva nou de învățat.

RACUn moment foarte bun pentru a deveni stăpân pe anumite domenii. Ai senzația că e greu? Foarte bine, studiază și ai să vezi că nu e nimic greu. Artistul devine artist într-o viață în care lucrează constant. Și nu trebuie să îți dedici viața acelui domeniu / subiect, dar dacă ai decența să lucrezi în fiecare zi un anumit lucru, n-are cum să nu dea rezultate. Altfel, o perioadă foarte bună pentru regenerare, indiferent de care natură ar fi ea.

LEUÎn sfârșit, o perioadă în care poți să recalibrezi anumite relații sau chiar să îți găsești un nou partener în fărădelegi. Subiectul interacțiunilor este cel mai important acum și ai ocazia să demonstrezi adevărate calități de lider, cum ar fi diplomația și spiritul de echipă. Dar plecând de la premisa că și cei din jurul tău sunt acolo cu un motiv, indiferente cum îi privești. Poți să te uiți la Donald Trump pentru un exemplu negativ. Deci să nu faci ca el.

Citește aici continuarea!

În articolul

28 ianuarie - LUNĂ NOUĂ în Vărsător. Ce influențe are asupra ZODIILOR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x