Horoscop 21 septembrie. SĂGETĂTOR: vor avea loc multe discuţii aprinse cu persoanele din anturajul socio-profesional

Publicat pe 20.09.2017 la 08:46 Actualizat pe 20.09.2017 la 16:28

Iata ce v-au pregatit astrele pentru astazi.

Berbec

Răsturnările de situaţie suvenite la capitolul relaţii parteneriale sunt greu de descris în cuvinte. Probabil că astăzi se vor relua dezbaterile privitoare la detaliile unor proiecte profesionale sau personale în care eşti implicat, de multă vreme, alături de partenerul de viaţă sau de colaboratori. Dacă observi că nu mai pot continua unele înţelegeri, lasă evenimentele să-şi urmeze cursul. Este mai bine pentu ţine să te desprinzi rapid din relaţii şi situaţii care te depăşesc.

Taur

Pe de o parte sănătatea îţi dă de furcă, iar pe de altă parte ai multe şi mărunte de rezolvat în segmentul profesional, la locul de muncă. Dacă ai să-ţi ordonezi priorităţile cu răbdare, te vei descurca excelent cu toate. Însă trebuie să-ţi dozezi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă şi se pot reactiva afecţiuni vechi ale sistemului renal. Pe cât posibil evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Gemeni

Se pare că distracţia este în toi, iar relaţiile amoroase din belşug. Sau cel puţin asta îţi doreşti tu deocamdată. Însă, cheful de aventuri îţi poate fi redus fie de discuţii aprinse cu cei dragi, fie de revenirea neaşteptată a unei persoane, alături de care ai dezvoltat, undeva cândva, o relaţie sentimentală. Fii prudent şi tratează totul cu atenţie, pentru că se pot strică iremediabil relaţii şi situaţii bune. Autocontrolul, bunăvoinţa şi toleranţa sunt atribute de mare folos.

Rac

Segmentul domestic revine în atenţia ta, însă de această dată iureşul apărut că din senin astăzi îţi răstoarnă planurile construite cu grijă de ceva vreme încoace. Membrii familiei vor dori sprijinul tău material şi moral necondiţionat. Pe de altă parte există şi treburi gospodăreşti care nu mai pot fi amânate şi pe care numai tu le poţi rezolva. Fii prudent, însă ai încredere că vei depăşi totul cu bine.

Leu

Este o zi în care eşti asaltat de multe cunoştinţe, rude sau prieteni. Pentru că eşti foarte vorbăreţ atragi persoane care doresc să te asculte, dar care îţi vor sancţiona orice vorba sau gest nepotrivite. Alege-ţi cuvintele cu grijă şi vorbeşte numai despre subiectele pe care le cunoşti foarte bine. Există riscul discuţiilor aprinse şi a declanşării unor conflicte pe termen lung. După-amiază, o şuetă cu cei dragi te realxeaza şi amuză deopotrivă.

Fecioara

Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi. Este posibil să primeşti bani, bunuri sau favoruri din partea celor dragi. Însă şi tu la rândul tău va trebui să cheltuieşti pe diverse, în mod special pe cele necesare traiului cotidian. Tendinţa de a cheltui cam mult este accentuată, poate şi pentru că se întrezăresc posibilităţi de câştig din activitatea profesională desfăşurată într-un loc de muncă.

Balanţă

Tensiunile interioare sunt accentuate, deoarece astrele îţi trimit multă energie. Cel mai bine ar fi să iei lucrurile mai uşor, să eviţi agitaţia, entuziasmul şi implicarea în treburi care nu te privesc. Sunt momente favorabile pentru a-ţi revizui conduită, stilul de viaţă, planurile de viitor şi relaţiile în care eşti implicat. Din când în când, spune-ţi vorbe de iubire şi plănuieşte momente de răsfăţ alături de cei dragi.

Scorpion

Minunat ar fi să laşi treburile deoparte şi să-ţi rezervi întreaga zi numai pentru odihnă, meditaţii, plimbări prin locurile preferate, revizuirea planurilor personale şi profesionale. Posibil să simţi un disconfort accentuat, datorită unor afecţiuni ale inimii, sistemului circulator sau coloanei vertebrale. Îngrijeşte-te după principii naturiste! Pe de altă parte, dinspre segmentul profesional se conturează intrigi serioase şi pe termen lung.

Săgetător

Se pare că vor avea loc multe discuţii aprinse cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii îţi susţin proiectele şi demersurile profesionale, alţii în schimb îţi pun beţe în roate. Tu ar trebui să te distanţezi de toată lumea şi să priveşti atent cine ce zice. Evita să vorbeşti prea mult sau să-ţi divulgi intenţiile şi opiniile. Pe lângă faptul că astfel vei află lucruri interesante, folositoare ţie, te vei şi amuză deopotrivă.

Capricorn

Este multă forfotă în segmentul profesional. Se pare că te vei întâlni cu persoane cu funcţie, fie din cadrul locului tău de muncă, fie cu reprezentanţi oficiali ai unor instituţii pe la care mergi astăzi să rezolvi diverse chestiuni. Eşti destul de combativ vizavi de autorităţi şi de regulile impuse sau promovate de acestea. Astfel există riscul să-ţi strici imaginea în ochii celorlalţi, dar şi relaţiile vechi de bună calitate.

Vărsător

Călătoriile îndepărtate şi studiile pe termen lung reprezintă subiecte de interes pe durata întregii zile. Totuşi evita hazardul şi sfătuieşte-te cu cei dragi pentru orice detaliu legat fie de o plecare, fie de abordarea unor studii. Eşti dornic de a te avăntă în programe de studiu, cercetare, învăţare, însă trebuie să le selectezi pe acelea care îţi sunt de folos. Dialogurile cu persoane erudite, experimentate în ale vieţii se vor ivi pe neaşteptate.

Peşti

Aspectele financiare comune cu alţii îţi atrag atenţia şi eforturile. Pe de o parte trebuie să achiţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Însă, pe de altă parte pot interveni cheltuieli majore legate de bunuri şi servicii folosite împreună cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Fii prudent şi chletuieste cu măsură. Unii te vor ademeni să investeşti în ceea ce cred ei că merită sau măcar să le împrumuţi sume consistente bani.

În articolul

Horoscop 21 septembrie. SĂGETĂTOR: vor avea loc multe discuţii aprinse cu persoanele din anturajul socio-profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x