Horoscopul de weekend. Scorpion: Există varianta recidivării unor afecțiuni, legate de zonele aparatului renal și de cap

Publicat pe 01.07.2017 la 08:47 Actualizat pe 07.07.2017 la 17:12

Pentru weekendul 1-2 iulie, specialistii au realizat predictiile astrale pentru cele 12 zodii din horoscop.

Berbec

Finalul acestei săptămâni este propice relațiilor parteneriale și colaborărilor în care ești implicat sau vrei să te implici. Partenerul de viață îți poate face reproșuri și bine ar fi să-i asculți doleanțele. Se pare că va trebui să-ți remodelezi personalitatea vizavi de modul de percepție al celorlalți. În cazul proiectelor la care lucrezi, verifică etapele și colegii implicați.

Taur

Influențele astrale de la sfârșitul acestei săptămâni îți aduc în atenție treburile de la locul de muncă. Nu prea ai tu chef de lucru, colegii îți pun bețe în roate, iar șefii parcă nici nu există. Nu răspunde la provocări și ocupă-te doar de activitățile tale. Atenție că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și secundar pe segmentele capului. Dozează-ți eforturile!

Gemeni

Veselia și cheful de aventuri te va face remarcat printre cei din jur ]n acest weekend. Relațiile sentimentale sunt tensionate, însă dacă îți inviți persoana iubită la o serată romantică totul se va rezolva excelent. Pentru alții, copiii și problemele lor sunt la ordinea zilei. Prudența la prieteni și protectori! Se pare că revin în discuție unele conflicte vechi ce nu au fost soluționate bine la un moment dat.

Rac

Astrele îți recomandă la sfârșitul acestei săptămâni, treburile gospodărești. Sunt momente bune de a te ocupa de curățenii generale, reamenajări interioare sau de mici reparații. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, însă sunt momente pasagere. În domeniul profesional în care activezi se pot reedita situații vechi ce nu au fost înțelese sau rezolvate corespunzător.

Leu

Se pare că vei fi mai mult pe drumuri în acest weekend. Ai multe de rezolvat în interes de serviciu, dar și în plan personal. Fii prudent, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Selectează prioritățile și rezervă timp și pentru sufletul tău. Un prieten apropiat îți poate face destăinuiri surprinzătoare legate de viitorul locului tău de muncă. Nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Fecioară

Cadourile și recompensele te pot surprinde foarte mult la finalul acestei săptămâni. Pot fi mărunte, dar încântătoare. Apar și cheltuielile cotidiene. Energia viatala este la cote minime, așa încât dozează-ți eforturile. Se pot repune în discuție aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomandă verificarea atentă a documentelor financiare.

Balanta

Ești o mică vedetă la finalul acestei săptămâni. Ai energie, dorința de a te avânta în tot și toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalți. Relațiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudentă și discernământ vei reuși să depășești totul cu succes. Evită discuțiile în contradictoriu. Mergi la un salon de întreținere corporală sau invită-ți prietenii la o șuetă.

Scorpion

Dorința de a stă doar cu tine însuți va fi evidentă în acest weekend. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelații legate de evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă. Există varianta recidivării unor afecțiuni, legate de zonele aparatului renal și de cap. Plimbările în aer liber te liniștesc și te ajută să privești totul în mod obiectiv.

Săgetător

Acest final de săptămâna este important la capitolul prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante. Relațiile sentimentale vor intra într-un con de umbră și acolo ar trebui să rămână pentru o vreme. Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece nu au fost soluționate corect mai demult. Selectează cu atenție informațiile pe care le spui altora despre tine.

Capricorn

Cariera și imaginea ta în ochii celorlalți sunt domeniile cărora ar fi bine să le acorzi atenție la sfârșitul acestei săptămânii. Un șef îți poate reproșa faptul că îți neglijezi îndatoririle de la locul de muncă în favoarea intereselor personale. Încearcă să îți justifici acțiunile în cuvinte puține, dar esențiale. Sunt momente pasagere și le vei depăși cu succes.

Vărsător

Relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestui final de săptămână. Te-ai putea gândi la călătorii în ținuturi îndepărtate, însă se pare că ai mai multe șanse la unele în apropierea casei. Pentru alții se pot pune probleme legate de formele de școlarizare necesare unui domeniu profesional în care ar dori să activeze.

Pești

Chestiunile financiare legate de banii și bunurile altora le poți rezolva în acest weekend. Ai putea descoperi ceva nereguli în documentele financiare specifice taxelor, impozitelor sau creditelor bancare, însă se pot remedia ușor. Este posibil să primești un cadou surpriză de la un autor necunoscut. Evită speculațiile financiare și cheltuielile nefondate.

În articolul

Horoscopul de weekend. Scorpion: Există varianta recidivării unor afecțiuni, legate de zonele aparatului renal și de cap

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x