HOROSCOP 28 noiembrie - 4 decembrie. Principalele PREVIZIUNI ASTRALE ale săptămânii

Publicat pe 28.11.2016 la 08:06 Actualizat pe 28.11.2016 la 08:19

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru saptamana 28 noiembrie- 4 decembrie.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru săptămâna cuprinsă între 28 noiembrie- 4 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge în această perioadă!

Berbec
Pentru tine, este o săptămâna care îți atrage atenția că e timpul să schimbi niște convingeri, să capeți o nouă viziune asupra vieții și a unor proiecte, să schimbi stilul de viață astfel încât să ai mai multă vitalitate și bucurie în fiecare zi. Luna nouă în Săgetător aduce și noi perspective luminoase, însă nu e momentul să iei decizii ferme pe termen lung sau să schimbi ceva radical în ce privește viață ta, pentru că ești tentat să-ți faci iluzii și riști să fii dezamăgit, mai ales dacă vizezi și o colaborare sau asociere. Așteaptă să-ți fie clar ce vrei și deocamdată mulțumește-te să faci pași mici în direcția viselor tale, fără a renunță la ce-ți dorești și fiind mereu atent la ce mesaje îți apăr în conștiință ta acum. Ai încredere în ce simți legat de anumiți oameni și în general nu te minți în privința niciunui subiect, oricât de greu ți-ar fi să accepți adevărul. În altă ordine de idei, începe o perioadă de reconfigurări ce țin de carieră.

Taur

Cel mai vulnerabil, dar și generator de revelații și soluții, este segmentul financiar. Aici se așează Luna nouă în Săgetător, marți, și practic trasează direcția și alegerilor următoarelor săptămâni. Pe de o parte, există posibilitatea unor dezamăgiri, a unor deziluzii, că și cum înțelegi că felul în care vedeai tu o anumită situație sau anumiți oameni nu era chiar constructiv și nici sănătos. Mai cu seamă că asta ți-a cauzat pierderi financiare sau ești la un pas de niște pagube. Așadar, o care trezești, multe privințe. Totusi, e bine sa eviti/amani orice investitie mare, orice cheltuiala din capriciu si graba, precum si orice angajament cu bataie lunga si implicatii financiare. In alta ordine de idei, asculta la intuitia ta, bazeaza-te pe ceea ce simti in mod natural sa fii, sa alegi si sa faci, pentru ca dispui de multa creativitate acum.

Gemeni
Oamenii din viața ta au un rol important acum, atât în alegerile pe care le faci, cât și în deschiderea unor noi uși care te pot duce în spații și experiențe extraordinare. Însă, asta e posibil să implice și o triere destul de drastică, în urmă observării repetate a unor discrepanțe majore între ține și unii oameni din preajmă. Luna nouă în Săgetător, care va avea loc în această săptămâna marți, te va face prezen la o serie de posibilități de înnoire a parteneriatelor, de transformare a relației de cuplu, de explorare mai curajoasă a unor posibilități în ce privește expunerea publică, recunoașterea pe care ai putea-o obține, expansiunea în carieră. Așadar, doar fii atent la ce ți se relevă cu ajutorul celorlalți, în același timp fiind pregătit să dai drumul relațiilor sau lucrurilor care nu-ți mai folosesc.

Rac
O perioadă în care prioritare par să fie două aspecte din viața ta: pe de o parte, locul de muncă și carieră, pe de altă parte relațiile și parteneriatele. Există multă frământare în ce privește relațiile, poate chiar relația de cuplu are nevoie de o transformare sau de un angajament reformulat. Pentru unii nativi, unele relații nefuncționale sau generatoare de durere și stres, se pot încheia acum. Pentru alții, e un moment de shift semnificativ prin abandonare și conștientizare a noilor posibilități. Din punct de vedere profesional, e clar că se pot ivi culoare noi sau îți dai seamă de unele iluzii pe care ți le-ai făcut cu privire la un proiect sau la oamenii implicați în acesta. Oricum, e momentul adevărului, iar această săptămâna poate fi ca o cheie care deschide o ușă pentru ține. Din punct de vedere financiar, reușești să aduci la tine resurse pentru orice vrei să realizezi, metodele fiind inedite și neașteptate.

Leu
Simți că e nevoie să faci anumite schimbări, iar viața ta urmează să între pe un alt făgaș, prin intermediul unor colaborări, parteneriate, cunoștințe. Însă, deși simți și știi că e momentul potrivit pentru asta, opui foarte multă rezistentă și tinzi să lupți cu tot ce mișcă în jurul tău și nu se aliniază la așteptările (obișnuintele) tale. Așadar, e nevoie ca în această săptămâna, în ciuda neînțelegerilor și confuziei care continuă să te sâcâie, să te aliniezi mai mult cu centrul ființei tale, să rămâi în energia ta indiferent de ceea ce se întâmplă în jur și să ai mai mult încredere în cursul natural al evenimentelor și al etapelor care se derulează în viață ta. Din punct de vedere afectiv sau din punct de vedere al unui proiect pe cale să înceapă, fii gata să regandesti strategia, programul, agendă... Și să recunoști care-ți sunt sentimentele reale față de orice și oricine.

Fecioară
Se pare că în această perioadă te confrunți cu fel și fel de situații în care primești altceva decât ți se promite și în general totul arată altfel decât ți-ai dori și te-ai aștepta. E multă confuzie, din acest motiv, mai ales în ce privește interacțiunile cu ceilalți, colaborarile dar și relațiile de familie care tind să fie tot mai greu de înțeles. În orice caz, toate această nebuloasă și experiențele ciudate din acest moment îți pot deschide noi ferestre de percepție asupra propriei persoane și a tot ce e jurul. Pentru linistea ta, evita sa iei lucrurile personal si nu te grabi sa iei decizii pe termen lung, mai ales daca ele vizeaza casa, familia, patrimoniul. Ai rabdare, fa alegeri doar cand esti linistit si clar, ai mai multa incredere in intuitia ta si lasa procesul de transformare sa se desfasoare, chiar daca e dureros pe alocuri si poate insemna chiar pierderea unui proiect sau a unei relatii. Cu banii, fii in continuare prudent.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 28 noiembrie - 4 decembrie. Principalele PREVIZIUNI ASTRALE ale săptămânii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x