HOROSCOP 30 decembrie - FECIOARĂ: Deschide-ți inima, zâmbește și bucură-te de viață!

Publicat pe 30.12.2016 la 08:19 Actualizat pe 30.12.2016 la 08:25

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 30 decembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 30 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Astăzi Luna traversează zodia Capricornului, implicându-se într-o conjuncție cu planetă Pluto, ceea ce îți da multă forță, senzitivitate și capacitatea de a pătrunde cu mintea și simțirea orice situație. Ascultă-ți și urmează-ți intuiția, în special în ceea ce privește carieră sau evoluția ta în societate. Ai putea intră în posesia unei sume de bani îndelung așteptate.

Taur
Tranzitul Lunii prin Capricorn ar putea activă în cazul tău dorință de studiu, de aprofundare de informații și poate chiar de schimbare a macazului, specializându-te într-un alt domeniu profesional. Cert este că acum conștiință ta a evoluat, nu te mai regăsești în vechile convingeri și manifești respingere față de rigiditate, inflexibilitate sau orice stagnează.

Gemeni
Sub influența Lunii în Capricorn tu dispui de o intuiție extraordinară, ai capacitatea de a percepe semnale subtile, de dincolo de planul vizibil. Poți alege să pui capăt brusc, poate fără nici un preaviz, unui parteneriat sau unei colaborări cu un client important. Acestea s-ar putea petrece că urmare a sentimentului că proiectele evoluează lent și nu mai ai răbdare.

Rac
Stimulat de Luna în Capricorn în zonă relațiilor oficiale, a parteneriatelor, dispui de capacitatea de a percepe într-un mod profund, pătrunzător oamenii cu care relationezi. Poți distinge intențiile partenerilor tăi, dar și valoarea pe care ți-o da acea legătură sau colaborare. Știi foarte bine ce îți dorești și ai putea rupe brusc colaborarea de la actualul loc de muncă.

Leu
În cazul tău, Luna în Capricorn se proiectează în zona muncii și a rutinei zilnice. Apreciezi un program organizat și bine structurat, pentru a avea controlul asupra situației și pentru a face toate treburile la timp. Ai putea întrerupe brusc colaborarea cu un subordonat, datorită unor prejudecăți sau a diferențelor de opinie, pe care le resimți că și ireconciliabile.

Fecioară
Luna în Capricorn te predispune la seriozitate, reținere ori răceală în manifestarea sentimentelor, dar îți poate spori creativitatea, primind acces la resurse interioare nebănuite. Ai putea pierde brusc acces la unele fonduri, fie că este vorba despre sponsorizări sau muncă prestată în colaborare. Deschide-ți inimă, zâmbește și bucură-te de viață.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 30 decembrie - FECIOARĂ: Deschide-ți inima, zâmbește și bucură-te de viață!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x