Horoscop 3-9 APRILIE: Leu- În sfârşit, vei ieşi din conul de umbră în care te-ai aflat mult timp şi vei STRĂLUCI

Publicat pe 02.04.2017 la 22:29 Actualizat pe 02.04.2017 la 22:46

Prima saptamana din Aprilie este benefica pentru Lei.

Berbec

O săptămâna care începe sub auspicii pozitive, cu o încărcătură emoțională suportabilă, dar care îți pregătește surprize în ceea ce privește cheltuielile și nevoia de siguranță. Tentațiile sunt mari, iar vervă și puterea de care dai dovadă te pot conduce pe un drum greșit fără să îți dai seamă. Există și șansa de a pune bani de-o parte, însă condiția este aceea de a-ți fi plătit la timp, până acum, datoriile. Încearcă să nu îți schimbi felul în care vezi lucrurile doar pentru că: "așa este la modă".

Taur

Nu prea știi ce să faci, încotro să te îndrepți și-mai ales-ce anume să alegi. În această săptămâna, tentația este aceea de a te refugia în tiparele ponosite, dezvoltate în trecutul îndepărtat. Nevoia de siguranță și de securitate (nu doar) materială te poate îndreptă către căi greșite, îndepărtându-te pe ține de cei cu care mergi pe același drum și pe cei cu care colaborezi, de scopurile comune. Nu este un moment propice implementării unor planuri noi.

Gemeni

Rutină zilnică strictă și bine pusă la punct, respectată, te poate ajută să depășești fără chin eventuale probleme de sănătate. Sau problemele intervenite din neant, cele catalogate a avea "autor necunoscut". Toți ochii sunt pe ține, acum, așa că, atunci când nu știi ce ai de făcut, lasă-te inspirat de Grația Divină. În definitiv, poate că toate se întâmplă tocmai pentru că tu să îți demonstrezi credința necondiționată. Nu uită, orice formă de frică este nesănătoasă pentru om.

Rac

Săptămâna începe cu Luna în semnul tău zodiacal, prin urmare, e momentul să te axezi pe nevoile tale, să vezi ce priorități ai și să îți pui la punct planul de atac pentru proiectele tale. Ai parte de protecție Divină, deci s-ar putea că eventualele situații neplăcute să fie anihilate la timp. Vizate sunt relațiile cu anturajul, aici sunt multe cărți de jucat și multe proiecte de pus pe roate. Nu trebuie decât să fii selectiv și vigilent, astfel încât să știi să-ți urmărești eficient interesele.

Leu

Încetul cu încetul te ridici, ieși din zonă de umbră în care nici nu știi cum ai ajuns. Ideal ar fi să nu lași în urmă situații problematice nerezolvate, iar în ceea ce privește familia, să fi anihilat deja legăturile nocive, cele cu trecutul. Probabil că evadarea în cotidian nu este cea mai fericită soluție acum, însă te poți folosi de felul în care ești perceput în societate pentru a te putea detașa de probleme și găsi o soluție sustenabilă. Bazează-te pe ceea ce simți, îm detrimentul sfaturilor celor din jur.

Fecioară

Fii cu băgare de seamă în ceea ce privește restantele financiare! Nu te culca pe-o ureche, crezând că dacă informația nu a ajuns la ține, atunci ești absolvit de orice vina. Recomandabil este să verifici tot ceea ce ai lăsat de izbeliște (la capitolul financiar) în ultima perioadă. În rest, din această săptămâna începând, planurile de viitor încep să se contureze frumos pentru ține, iar cei care ar trebui să te ajute pentru a le duce la îndeplinire sunt din ce în ce mai disponibili.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 3-9 APRILIE: Leu- În sfârşit, vei ieşi din conul de umbră în care te-ai aflat mult timp şi vei STRĂLUCI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x