Horoscop IANUARIE 2017: Aceste ZODII vor avea un început de an COLOSAL

Publicat pe 25.12.2016 la 23:51 Actualizat pe 26.12.2016 la 18:05

Ce zodii vor incepe aanul cu dreptu`.

Berbec
O lună foarte activă din punct de vedere social! Dialoguri, întâlniri cu persoane importante, evenimente sociale de familie la care ești un fel de actor principal – toate se amestecă într-un ritm rapid și dificil de urmărit. Este bine să fii prudent, întrucât urcușurile și coborâșurile sunt frecvente. Din 13 Ianuarie vei putea lămuri și rezolva chestiuni profesionale, în mod special pe acelea care implică relaționarea sau acordul unor șefi și autorități. La locul de muncă se mențin conflictele ascunse, astfel că fii atent la orice detaliu care te nemulțumește. A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prieteni și susținători puternici în plan profesional. Deocamdată evită să povestești despre vulnerabilitățile și intențiile tale de viitor.

Taur
Banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții reprezintă subiecte importante, pe tot parcursul lunii. Poate fi vorba despre aflarea unor nereguli vizavi de plata unor servicii, reluarea unor plăți de care fie ai uitat, fie s-au pierdut facturile sau, o discuție aparent banală cu partenerul de viață îți răstoarnă planurile de investiții gândite mai demult. Tendința va fi să te refugiezi în sprijinul prietenilor în tot ce ține de bani, dar fii foarte prudent. Există riscul să cheltuiești mai mult decât ai preconizat sau să investești în ce nu merită. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt active după 20 Ianuarie, întrezărindu-se debutul unei etape noi în acest sens. Evită suprasolicitarea la locul de mună și îngrijește-ți sănătatea.

Gemeni
Prima parte a lunii aduce cheltuieli, rezolvări financiare, dialoguri cu cei apropiați vizavi de investițiile pe termen lung. Relațiile parteneriale se detensionează după 05 Ianuarie, astfel că se pot ivi ocazii bune de te implica în colaborări noi sau de a stabili un nou program de viață și activitate împreună cu partenerul de viață. În plan profesional se mențin conflictele în relațiile cu șefii și autoritățile, deci evită provocările și fii prudent. Confuzia și denaturarea realității sunt la cote alarmante în ceea ce privește relațiile de muncă. În anumite situații este bine să ceri sprijinul colegilor de încredere, pentru că există riscul să gafezi serios în rezolvarea sarcinilor de lucru. Relaxează-te cu activități culturale și cu discuții filozofice.

Rac
Activitatea profesională este intensă, astfel că vei fi nevoit să-ți revii rapid după vacanța de Iarnă. Este posibil să reevaluezi unele sarcini de lucru, fie că ai neglijat ceva și acum trebuie să remediezi, fie că dorești să completezi cu idei noi. Zelul de care dai dovadă la serviciu va fi observat și apareciat de către colegi și șefi, dar nu exagera. Fără să-ți dai seama lucrezi mult și fără rost pe alocuri. Dozează-ți atent activitățile și ai grjă și de tine! Relațiile parteneriale sunt bine susținute, existând posibilitatea să ți se ofere colaborări noi sau responsabilități noi în cadrul unui proiect aflat deja în derulare. A doua parte a lunii aduce sprijin finaciar substanțial de la și prin alții. Se deschide o etapă nouă de câștig din activități profesionale suplimentare.

Leu
Începi anul în forță cu multă muncă, atât la serviciu, cât și acasă în plan familial. Ai multe și mărunte de rezolvat, dar le vei face cu plăcere. Sunt posibile multe discuții colegiale sau cu persoane care te pot sprijini în vreun fel în proiectele tale profesionale. Se recomandă prudență la cheltuieli, deoarece există o tendință accentuată de a investi cam mult. Pe segmentul banilor și bunurilor administrate și folosite în comun cu alții este rost de erori de judecată, deci fii circumspect la orice propunere venită din partea ceor alături de care ai responsabilități financiare. După 20 Ianuarie se activează segmentul colaborărilor, astfel că este posibil să primești oferte noi sau să revizuiești favorabil pe cele deja existente. Îngrijește-ți sănătatea!

Fecioară
Segmentul domestic îți solicită în continuare atenția și eforturile, fiind o perioadă bună de a rezolva chestiuni patrimoniale, de a repara sau reamenja spațiul locativ. Achițizițiile și vânzările sunt favorizate după 08 Ianuarie. Dialoguri și întâlniri importante cu membrii familiei și cu rudele! Relațiile amoroase sunt active pe tot parcursul lunii, astfel că este rost de activități amuzante, lămuriri și rezolvări sentimentale. Și relațiile cu copiii intră în discuție. Gândește-te la abordarea unui hobby și la a lua legătura cu prietenii dragi sufletului tău. După 20 Ianuarie se întrezărește multă activitate la serviciu, fiind vorba despre sarcini de rutină, care se reiau din când în când. Minunat este că vei primi sprijinul colegilor și astfel vei duce la bun sfârșit totul.

Balanță
Relațiile cu anturajul apropiat sunt active până în preajma datei de 13 Ianuarie, astfel că te poți bucura de un carusel minunat de activități, excursii și dialoguri cu aceste persoane. Se recomandă prudență la drum, pentru că există riscul producerii unor neplăceri. Evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale, deoarece unii te pot interpreta greșit. Acasă, în plan domestic este multă forfotă. Membrii familiei te solicită pentru treburile gospodărești. Poți rezolva cu succes chestiuni patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt binevenite, oferindu-ți informații și lămuriri importante, necesare la locul de muncă. Cei dragi te sprijină necondiționt în tot ce dorești să întreprinzi. La serviciu se recomandă prudență, pentru că există conflicte.

Scorpion
Se întrezăresc cheltuieli majore în prima parte a lunii, însă în paralel îți cresc și veniturile. Fii prudent, deoarece există riscul să cheltuiești pe inutilități. Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente, fiind posibil să călătorești pentru toate acestea. Relațiile cu persoana iubită și copiii sunt dificile, astfel că este posibilă desprinderea dintr-o relație amoroasă sau schimbarea mersului unei relații. Atmosfera domestică se animă în a doua parte a lunii, astfel că se vor înteți treburile gospodărești și relațiile cu rudele. Prudență în toate, pentru că ești irascibil la tot ce te înconjoară, riscând să strici relații și situații bune. Rezervă momente de odihnă și evită să te implci în treburile altora.


Săgetător

Comunicarea cu ceilalți te interesează până în preajma datei de 13 Ianuarie. Gândurile îți sunt animate de idealuri mari și vei dori să le povestești și altora ce intenționezi. Bine ar fi să selectezi cu grijă ce anume spui, pentru că există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Veniturile sunt satisfăcătoare, iar după 13 ale lunii este posibil să negociezi atât condițiile de muncă, cât și plata aferentă eforturilor tale depuse la serviciu. Cumva toate sectoarele vieții sunt restricționate deocamdată, de aceea senzația că întâlnești tot felul de piedici este accentuată și fondată. Toate un scop divin foarte clar, iar dacă nu-l înțelegi pe moment, ai încredere în Univers că la momentul potrivit îți va revela sensul ascuns al situațiilor în care te afli.

Capricorn
Ianuarie este o lună favorabilă, pentru că nivelul tău energetic este la cote maxime. Profită de acest avantaj și planifică treburi personale și profesionale pe termen lung. Ești dornic de a comunica cu ceilalți, de a te implica în acțiuni de anvergură și de a te afișa în lume cu o ținută nouă. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dificile, astfel că sunt posibile discuții aprinse cu unii. Provocările sunt multiple și ar fi bine să-ți controlezi reacțiile, nelăsând să se observe ceea ce te nemulțumește. Relația cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii își schimbă termenii și condițiile de desfășurare în preajma datei de 12 Ianuarie. Unele relații de acest fel se pot finaliza definitiv. Ocupă-te de scopurile tale și orientează-te spre oameni de bună calitate.

Vărsător
Ești predispus la izolare și meditații interioare în prima parte a lunii, astfel că este posibil ca nimic altceva să nu aibă succes. Ai nevoie de liniște, odihnă și de o reorientare a priorităților. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești pe îndelete. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioadele 04 – 06 și 10 – 13 Ianuarie, întrucât sunt posibile erori de diagnostic și tratament. În plan profesional se închide o etapă importantă. Există tesiuni ascunse, mocnesc conflicte ce vor ieși la iveală în a doua parte a lunii. Adună informații privitoare la starea lucrurilor de la locul de muncă și ia decizii după 20 ale lunii. Îți revii foarte bine după 20, astfel că vei fi din nou în centrul atenției celorlalți.

Pești
Ești foarte combativ pe tot parcursul lunii, astfel că te implici, cu sau fără rost, în tot soiul de acțiuni. Folosindu-ți farmecul nativ vei reuși în tot ce întreprinzi, însă nu forța nota. Există riscul să strici situații și relații bune. În relațiile amoroase se conturează un final de etapă. Se poate destrăma o relație veche sau îți poți schimba concepțiile și atitudinea față de copii. Totuși, fii prudent și nu renunța la o relație doar așa de dragul capriciilor de moment. La serviciu se conturează conflicte, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Respectă normele și regulile profesionale, chiar dacă poate deocamdată ești împotriva lor și a celor indicate, cerute de persoanele investite cu autoritate. Susținere din partea prietenilor!

În articolul

Horoscop IANUARIE 2017: Aceste ZODII vor avea un început de an COLOSAL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x