Horoscop JOI, 20 IULIE: Fecioară: Ești împins în lumina reflectoarelor! Tensiuni la locul de muncă

Publicat pe 19.07.2017 la 16:32 Actualizat pe 19.07.2017 la 16:43

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

Ziua anunta multe drumuri pe distante scurte. Pe de o parte ar trebui sa-ti rezolvi chestiuni profesionale, pe de alta parte un prieten sau o ruda apropiata te invita in oras. Rezolva-ti pe indelete treburile, insa ai grija la ceea ce spui. Mentalul iti este bulversat si cu greu iti aduni gandurile. Studiile si formele de instruire personala sunt o alta tema demna de luat in calcul, asa incat planifica-ti cursurile necesare.

Taur

Ziua iti aduce cheltuieli. Poate fi vorba despre cheltuieli domestice, despre un ajutor material oferit unui membru al familiei, insa si facturile sau datoriile la banca pot intra in conul de interes. Activitatea desfasurata la un loc de munca pare-se ca iti aduce bani putini si in salturi. Fii prudent si cheltuieste strictul necesar, intrucat exista restrictii atat la castiguri, cat si la ajutor din partea altora.

Gemeni

Ai multa energie, insa si momente in care cu greu ti-o poti canaliza catre o activitate anume. Ar fi bine sa-ti ordonezi prioritatile si sa te ocupi strict de treburile tale. Tendinta de a te infiltra in treburile altora este mare. Trebuie evitat acest lucru pentru ca risti sa ai parte de replici taioase sau chiar unele persoane se pot indeparta definitiv de tine. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru un tratament de ingrijire corporală.

Rac

Discretie si multa interiorizare. Esti combativ, sufletul doreste sa înfăptuiască multe și mărunte, insa trupul este vulnerabil astazi. Ocupa-te doar de activitati usoare. S-ar putea sa descoperi conflicte ascunse in sfera muncii, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa aduci lucrurile in favoarea ta. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si rezerva-ti momente pentru odihna.

Leu

Intalnirile si dialogurile cu prietenii te vor pune pe ganduri. Poti afla informatii interesante fie despre unii apropiati, fie despre asociatii, organizatii, grupuri de interes comun. Ar fi bine sa-ti selectezi atent informatiile si sa vorbesti cat mai putin. Esti sensibil vizavi de remarcile si actiunile celorlati. Controleaza-ti reactiile si dezvolta-ti permanent increderea in tine. Atentie la sanatate si la conflictele mocnite din domeniul profesional.

Fecioară

Ești impins in lumina reflectoarelor. Cu toate ca esti cufundat in gandurile si treburile tale, va trebui sa faci fata unor dialoguri importante legate de sfera profesionala. In culisele locului de munca sunt tensiuni care din cand in cand ies la iveala destul de zgomotos. Fii prudent, indeplineste-ti sarcinile de lucru cu seriozitate si bazeaza-te mai mult pe fortele tale.

Cișete mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop JOI, 20 IULIE: Fecioară: Ești împins în lumina reflectoarelor! Tensiuni la locul de muncă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x