HOROSCOP marți, 13 februarie 2018. Trei ceasuri rele. Cine are ghinon în ziua asta?

Publicat pe 12.02.2018 la 15:34 Actualizat pe 12.02.2018 la 15:42

Astrologii avertizează că ziua de 13 februarie nu este prielnică pentru a lua decizii importante, de aceea este bine să le amânați.

Și marți, și 13! Este sau nu o zI cu ghinion? Astrologii avertizează că ziua de 13 februarie nu este prielnică pentru a lua decizii importante, de aceea este bine să le amânați. Iată ce spune horoscopul zilei de marți 13 februarie 2018.

ZODIA Berbec

În prima parte a zilei este posibil să resimțiți o stare de apatie și să nu va puteți concentra. În activitatea profesională și în afaceri, eastrolog.ro va sfătuiește să fiți foarte atent, să nu luați decizii în grabă și să nu va asumați riscuri.

ZODIA Taur

Se întrevede o dimineață relativ dificilă, cu dificultăți de concentrare și de comunicare. Vă sfătuim să amânați activitățile importante în plan profesional și să fiți precaut în relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

ZODIA Gemeni

S-ar putea să primiți o propunere de asociere într-o afacere cu o persoană mai în vârstă sau care are mai multă experiență decât dumneavoastră. Va sfătuim să nu luați o decizie finală fără să va consultați cu partenerul de viață. Este posibil că situația financiară să nu fie foarte bună, dar sunt șanse de redresare în scurt timp.

ZODIA Rac

În prima parte a zilei este posibil să nu vă simțiți în cea mai bună formă fizică și intelectuală, iar capacitatea de concentrare ar putea fi diminuată.
Este recomandat să evitați discutarea unor chestiuni importante în plan profesional, fiindcă riscați să luați decizii neinspirate.

ZODIA Leu

Sub influența contextului astral de azi, aveți tendința de a fi distrat și neatent. Prin urmare, este recomandat să amânați activitățile și deciziile importante în plan profesional și în afaceri. În a doua parte a zilei aveți posibilitatea să rezolvați diverse chestiuni de rutină pe care le-ați tot amânat în ultima vreme.

ZODIA Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus fără un motiv clar și să aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu începeți activități sau proiecte pe care nu le-ați pregătit temenic, pentru că riscați să nu le puteți duce până la capăt.


ZODIA Balanță

Înainte de amiază s-ar putea să fiți cam distrat și să întâmpinați dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Se pare că intuiția nu funcționează foarte bine azi, așa că ar fi indicat să nu luați decizii fără să va sfătuiți cu cei apropiați.

ZODIA Scorpion

Traversați o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Este posibil chiar să fiți dispus să faceți o declarație de dragoste. În plan profesional și în afaceri ar fi bine să nu va asumați niciun risc.

Citește continuarea pe a1.ro.

În articolul

HOROSCOP marți, 13 februarie 2018. Trei ceasuri rele. Cine are ghinon în ziua asta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x