Horoscop martie 2018. Marte și Mercur devin retrograde. Iată cum vor fi influențate zodiile de această traiectorie a planetelor

Publicat pe 16.02.2018 la 09:35 Actualizat pe 16.02.2018 la 09:55

Martie este luna in care doua planete importante devin retrograde.

Foto: pixabay

În luna martie, anunță astrologii, două planete vor intra pe o traiectorie retrogradă: Marte și Mercur. Pentru a afla ce influență are această schimbare în viața dumneavoastră, trebuie să luați în calcul efectele produse atât asupra zodiei în care v-ați născut, cât și a celeia care cosrespunde ascendentului dumneavoastră, spun specialiștii eastrolog.ro.

Martie 2018 este o lună cu surprize, răsturnări de situație și… dureri de cap.

Prima parte a lunii este cea mai bogată în oferte. Până la 17 martie 2018 ne aflăm sub influența trigonului Marte-Uranus, un aspect motivant, dinamic, plin de curaj, inițiativă și dorință de înnoire, iar până la 20 martie, sub influența trigonului Soare-Jupiter, considerat aducător de șansă și oportunități și deschizător de noi și largi orizonturi. Ambele configurații dau energie, curaj, încredere și optimism, ambele sunt progresiste și constructive.


***Citește și horoscopul lunii februarie, care sunt zilele norocoase ale zodiilor în această lună și care este horoscopul banilor în luna februarie***


La 17 martie, Marte își începe ciclul retrogradării, în decursul căruia va mătura dus-întors Capricornul și Vărsătorul, până în noiembrie 2018. Marte va fi efectiv retrograd între 26 iunie și 27 august, dar retrogradarea are impact asupra ambelor case ocupate de Vărsător și Capricorn din horoscopul fiecăruia.

Domeniile de viață pe care le influențează Marte retrograd vor deveni foarte active, vor fi motivante, vor consuma multă energie și în legătură cu ele se vor lua decizii și vor apărea rezultate, dar pot fi și o sursă de stres, conflict, griji, necazuri sau pierderi.

Tot în luna martie 2018 se află și Mercur în ciclul retrogradării: intră în Berbec la 6 martie, începe să retrogradeze la 23 martie, își reia mersul direct la 15 aprilie, iar la 13 mai iese din Berbec și ciclul se încheie. Acest ciclu are de-a face cu iuțeala de minte și replica promptă, dar și cu greșelile de calcul sau de judecată comise din viteză, cu irascibilitatea, vorbele scăpate la nervi, erorile de comunicare, accidentele la drum ori rezultate din mânuirea grăbită/imprudentă a unor lucruri periculoase. Lucrurile devin și mai complicate în perioada 23 martie - 15 aprilie 2018, când Mercur este efectiv retrograd.

În articolul

Horoscop martie 2018. Marte și Mercur devin retrograde. Iată cum vor fi influențate zodiile de această traiectorie a planetelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x