Horoscopul zilei. CAPRICORN: lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine

Publicat pe 18.10.2017 la 09:07 Actualizat pe 18.10.2017 la 09:10

Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru azi, 18 octombrie.

Zodia Berbec

Luna în Balanță aduce în atenție relațiile parteneriale și profesionale. Este posibil că astăzi să te simți manipulat de către un superior sau colaborator, de aceea e foarte important să-ți păstrezi integritatea și să nu te abați de la ceea ce crezi că e corect și valoros pentru tine, oricare are fi promisiunile care ți se fac. Ai curajul să schimbi ceea ce nu funcționează sau nu corespunde valorilor tale morale.

Zodia Taur

Munca la care te-ai înhămat, sarcinile care-ți revin la locul de muncă sau regulile de ordine interioară, ar putea să ți se pară constrângătoare și în totală neconcordanță cu cine ești și ce ți-ar plăcea de fapt să faci. Este o zi revelatoare, care te ajută să faci o distincție clară între compromis și alegere autentică. E timpul să-ți asumi puterea, să renunți la balast, să te implici în proiecte care te inspiră cu adevărat.

Zodia Gemeni

Demult nu te-ai mai simțit atât de puternic și atât de capabil să iei frâiele vieții în propriile mâini. Este o perioadă în care-ți poți redefini prioritățile, în scopul de a-ți face ordine în viață. Dacă în ultimii doi ani ai neglijat viața de familie și planul personal în general, acum a venit momentul să schimbi asta.

Zodia Rac

Puterea ta stă în abilitățile de comunicare, în elocvență și convingerea cu care transmiți orice mesaj, și în cunoaștere. Orice conversație sau negociere poate fi întoarsă cu ușurință în avantajul tău, cu ajutorul argumentelor, de o logică imbatabilă. Și totuși, nu împinge lucrurile prea departe, prin dominare și manipulare, și renunță la dorința de a controla totul, mai ales în familie.

Zodia Leu

Nimic nu ți se pare imposibil de făcut și nicio culme prea greu de atins, câtă vreme știi exact cine ești, ce poți și încotro te îndrepți. Această perioadă aduce, pentru ține, experiențe care-ți confirmă puterea, îți cresc încrederea în tine și te ajută să atingi succesul în orice îți propui să faci. Succesul este mai ales de natură profesională și financiară.

Zodia Fecioară

Preocupările sau nemulțumirile legate de bani nu reprezintă altceva decât o motivație în plus pentru a te mobiliza și a materializa niște dorințe. De inspirație nu duci lipsă, de sprijin din partea familiei nici atât, așa că acum e momentul potrivit pentru a face primul pas în direcția transpunerii unor aspirații în realitate.

Zodia Balanță

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți dai seama unde e locul tău și lângă cine. Dacă astăzi te simți în locul nepotrivit, iată un motiv bun pentru a face niște schimbări relaționale, pentru a renunța la niște atașamente și a recunoaște eventualele greșeli din trecut. Este un moment prețios, care aduce purificare, transformare și creștere, dacă ești dispus să privești adevărul în față.

Zodia Scorpion

Puterea și curajul de a transforma diverse lucruri în tine și în viața ta îți sunt inspirate de prieteni. Relațiile cu aceștia joacă un rol extrem de important în această perioadă, așa că fii receptiv și deschis, pentru a primi mesajele în formă pură, fără judecăți sau frică. Acum se pot închega niște relații, se pot transforma și revizui aspirațiile tale pe termen lung.

Zodia Săgetător

Nehotărârea care te-a oprit până acum să faci schimbările benefice în viața ta, în special în zona carierei, acum nu-și mai găsește locul. Știi exact ce vrei și ai știut întotdeauna, însă acum poți revunoaste și îți poți asuma noile alegeri. Prin urmare, e momentul să faci primul pas în schimbare, să hotărăști cu cine mergi la drum și să stabilești itinerariul.

Zodia Capricorn

E posibil ca astăzi să te temi că ai putea pierde ceva: o funcție, o poziție, sau recunoașterea și aprecierea de care te-ai bucurat în sfera profesională până acum. Așadar, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te relaxezi și să lași voința divină să se manifeste. Lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine, dacă ai încredere.

Zodia Vărsător

Cu Luna în Balanță, astăzi tinzi să ții cu dinții de unele convingeri. Pur și simplu nu vrei să renunți cu niciun preț la punctul tău de vedere, ceea ce te împiedică să vezi realitatea așa cum este. Așadar, e necesar să accepți că există și alte puncte de vedere, alte unghiuri din care să privești. Asta te va ajuta să-ți conștientizezi adevărata putere.

Zodia Pești

Cu Luna în zona resurselor altora, astăzi e posibil să te temi că ai putea să pierzi ceva: un bun material, o sumă de bani sau un prieten. Este o zi plină de emoții și gânduri contradictorii, așa că recomandarea mea este să eviți dramatizarea sau exagerarea oricărei experiențe. Iar dacă cineva iese din viața ta, probabil că așa e cel mai bine pentru tine.

În articolul

Horoscopul zilei. CAPRICORN: lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x