Horoscopul zilei. PEȘTI: nu neglija viața ta personală, relația cu partenerul de viață

Publicat pe 24.10.2017 la 08:29 Actualizat pe 24.10.2017 la 08:43

Iata ce au prtegatit astrele pentru zodia ta pentru azi, 24 octombrie.

Zodia Berbec

Este o perioadă minunată, în care îți vei rafina sufletul cu activități culturale și filozofice deosebite. Posibil totuși să apăra și un soi de tensiune mentală nedefinită și să iasă la iveală temeri legate de locul de muncă. Detașează-te de neplăceri și ai încredere că totul va fi bine!

Zodia Taur

Se pare că vin bani și bunuri fie de la partenerul de viață, fie din colaborarile în care ești implicat. Chiar sunt șanse bune să semnezi acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substanțiale pe termen lung. Totul este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să verifici propunerile și documentele aferente cu mare atenție.

Zodia Gemeni

Relațiile parteneriale încep o etapă nouă, de bun augur și pe termen lung. Totuși există animozități deocamdată, fie datorită prietenilor, fie datorită activității profesionale pe care o desfășori. Pe de altă parte sunt șanse să primești o ofertă de colaborare care presupune multă muncă, timp îndelungat. Implică-te serios în segmentul partenerial!

Zodia Rac

În plan profesional se deschid oportunități deosebite, însă este vorba despre lucrul în echipă sau postura de subaltern. Cu toate că este dificil să suporți regulile și ordinele unui șef, până la urmă te vei conformă situației. Este în beneficiul tău să profiți de șansele ivite la locul de muncă. Poate fi vorba și de un nou loc de muncă cu efecte pe termen lung.

Zodia Leu

Creativitatea este accentuată, astfel că ai putea realiză, fără să-ți dai seamă, adevărate opere de artă. Dorința de distracții și aventuri poate fi umbrită de begetul disponibil pentru așa ceva. Însă te poți bucură de toate dacă prievesti altfel viață și evenimentele ei. Este rost de implicare în idile sau de a te îndrăgosti din nou de vechiul partener.

Zodia Fecioară

Ziua favorizează treburile gospodărești, planurile de curățenie, achiziții patrimoniale, vizite la rude și dialogurile cu membrii familiei. Depinde numai de tine cum gestionezi discuțiile și cum programezi treburile. Ceilalți te vor urma îndeaproape, chiar dacă mai întâi vor comenta vehement propunerile tale. Totuși ține cont și de sugestiile lor. Va fi în folosul tuturor.

Zodia Balanță

Multă lume roieste în preajma ta, fie că te întâlnești fizic cu diverse persoane, fie că ești căutat la telefon sau pe rețelele de socializare. Unii doresc să vadă sincer ce mai faci și ce planuri de viitor ai. Alții, însă, doresc să te destabilizeze, pur și simplu din amuzament sau sunt invidioși pe realizările tale. Fii purdent și vorbește puțin despre tine.

Zodia Scorpion

Se întrezăresc schimbări în plan financiar. Poți primi o primă, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Pe de altă parte ești tentat să cheltuiești mult, pe considerentul că sunt sărbători multe în perioada pe care o traversăm. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile majore sau nefondate.

Zodia Săgetător

Importantă zi pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de înnoire din toate punctele de vedere. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante sau sănătatea te necăjește puțin, vei reuși să depășești totul cu bine. Gândește-te la planuri de anvergură legate atât de planul personal, cât și cel profesional.

Zodia Capricorn

Ziua te predispune la izolare, meditații interioare și discuții tăinuite cu cineva drag aflat departe de granițele țării. Multe ți se vor revela pe diverse căi, astfel că ar fi bine să deschizi un jurnal personal și să scrii în el tot ce îți trece prin minte. Renunță la ce nu îți mai trebuie, la persoanele și relațiile care nu te mai inspiră. Lărgește-ți orizontul vieții cu planuri de anvergură!

Zodia Vărsător

În relațiile cu prietenii se conturează schimbări importante pe termen lung. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, iar față de altele vei începe să manifești mai multă prudență. Evită stările nemulțumitoare și temerile, pentru că vor veni în prejama ta personaje de înaltă calitate. Mai bine pregătește-te de a primi oameni noi în viața ta.

Zodia Pești

Este multă forfotă în plan profesional. Pe de o parte sunt șanse să primești responsabilități noi și de anvergură sau chiar un post de conducere. Însă, pe de altă parte apare riscul să te afunzi în treburile de la locul de muncă și să neglijezi planul familial, viața ta personală, relația cu partenerul de viață. Fii prudent și echilibrează-le pe toate!

În articolul

Horoscopul zilei. PEȘTI: nu neglija viața ta personală, relația cu partenerul de viață

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x