PREVIZIUNI astrale luna februarie: Agitație, tensiune și RĂSTURNĂRI DE SITUAȚIE pe toate planurile

Publicat pe 31.01.2017 la 09:16 Actualizat pe 31.01.2017 la 10:36

Luna februarie este vremea marilor schimbari!

Februarie este o lună deosebită, bulversantă, în care surprizele se vor ține lanț, ne anunță specialiștii. Urmează o perioadă cu multă agitație, tensiune și răsturnări de situație pe toate planurile vieții.

Specialiștii de la astrocafe.ro susțin că în luna februarie este vremea marilor schimbări, iar uneori acestea se fac în mod zgomotos. Răsunetul evenimentelor și discuțiilor de pe parcursul acestei luni ne va urmări multă vreme de acum încolo, depinzând numai de noi să gestionăm lucrurile corect, eficient și spre binele suprem al tuturor.

Energiile lunii Februarie sunt un amestec fascinant de Foc și Apă în cantități mari, Aer și Pământ în proporții ceva mai mici, însă de luat în seamă. Astfel, tot ce ne înconjoară, respectiv toate structurile fizice se pot modifica datorită influențelor astrale destul de puternice și dificil de gestionat în anumite perioade.

Cinci Semne zodiacale dau tonul iureșului astral, pe care-l vom simți din plin sub diverse forme, oriunde ne-am afla, indiferent de activitatea pe care o desfășurăm, indiferent de vârstă, indiferent de sex, indiferent de bagajul educațional acumulat. Acestea sunt Berbecul, Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul, Peștii. Însă prin rezonață se activeză toate Semnele zodiacale, așa încât fiecare individ va avea de lucrat la drumul său.

Nativii Berbec, cei cu Ascendentul în Berbec și cei cu marcaje astrale native în Berbec vor fi de departe recunoscuți prin manifestările lor în peisajul cotidian. Adevărate spectacole de artificii, de la distanță va fi minunat să-i observăm, să le admirăm curajul, ignoranța sau inconștiența cu care se vor avânta în diverse acțiuni sau polemici ce par să nu se mai sfârșească.

Uranus, Marte și Venus din 3 Februarie se află în Berbec pe toată durata lunii, iar de vizavi le ține isonul Jupiter aflat în Balanță, care din 6 Februarie începe mișcarea aprent retrogradă. Multă agresivitate, individualism exagerat, dezbateri explozive eu versus tu, eu versus noi. Prudență, autocontrol, discernământ și să nu luăm totul personal!

Săgetătorul îl găzduiește în continuare pe Saturn, iar din 14 Februarie i se alătură Luna neagră multă vreme de acum încolo. Începe o perioadă foarte delicată pentru nativii Săgetător, pentru cei cu Ascendent în Săgetător și pentru cei cu marcaje astrale importante în Săgetător.

Copiii și persoanele de până în 30 de ani devin foarte vulnerabili și cu toții am văzut multe evenimente în ultimii doi ani în care au fost implicați mulți copii și tineri. Cumva unul dintre rolurile acestor evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, constă în a atrage atenția vârstnicilor vizavi de educația oferită descendenților, de valorile morale și spirituale insuflate generațiilor următoare.

Există și aspecte bune, rezultate minunate, dar există și altele care lasă de dorit. Se poate remarca celebrul conflict între generații, însă va putea fi ameliorat prin înțelegere, toleranță, deschidere sufletească și nu în ultimul rând prin iubire necondiționată. Fiecare odraslă merită atenție, afecțiune, respect, iubire, posibilități de a experimenta viața pe Terra acum și aici, după cum a orânduit Dumnezeu.

Axa zodiacală Vărsător-Leu își face simțită prezența prin următoarele aspecte: Soarele se află în Vărsător până pe 18 Februarie, iar între 7 și 26 Februarie îi va ține companie Mercur.

Pe 11 Februarie se vor forma în Semnul Leului aspectele de Lună plină și prima eclipsă din acest an, fiind vorba despre o eclipsă de Lună în penumbră.

Semnul Leului va mai găzdui o eclipsă în luna August, astfel că perioada cuprinsă între Februarie și August este foarte importantă pentru nativii Leu, Vărsător, Taur, Scorpion, dar și pentru cei cu marcaje astrale native în aceste Semne zodiacale. Momentul acestei eclipse marchează schimbări majore de mentalitate, schimbări ascunse, neștiute, dificil de înțeles, dar foarte clar simțite de fiecare dintre noi.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

PREVIZIUNI astrale luna februarie: Agitație, tensiune și RĂSTURNĂRI DE SITUAȚIE pe toate planurile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x