Cum îndepărtăm celulita?

Publicat pe 27.08.2020 la 12:07 Actualizat pe 27.08.2020 la 12:28

Celulita este o problemă cu care se confruntă 90% dintre femeile din întreaga lume. Un lucru eronat care există despre apariția celulitei ar fi acela că doar femeile mai plinuțe sau cu câteva kilograme în plus dezvoltă celulită, complet fals.

Celulita este o problemă cu care se confruntă 90% dintre femeile din întreaga lume. Un lucru eronat care există despre apariția celulitei ar fi acela că doar femeile mai plinuțe sau cu câteva kilograme în plus dezvoltă celulită, complet fals. Celulita este o afecțiune care se poate transmite și pe cale genetică, se formează și din hidratarea insuficientă a corpului sau din cauza stilului de viață sedentar.

Cum scăpăm de celulită într-un mod sănătos?

Îmbunătățește-ți alimentația

Asta nu înseamnă că trebuie să începi un regim strict și să-ți dai toată viața peste cap. Nu, schimbările mari încep prin cele mici. Elimină ușor-ușor dulciurile din viața ta, nu toate, dar cât să reduci cantitatea de zahăr pe care corpul tău o suportă zilnic. De exemplu, poți alege să nu-ți pui azi zahăr în cafea, ci miere sau să alegi o salată de fructe în locul unei gogoși cu ciocolată. Învață să ai mese regulate, la început va fi greu, dar cu timpul de vei obișnui cu un program de masă, obișnuindu-ți corpul să mănânce la ore fixe.

Elimină sarea din viața ta cât mai mult

Sarea este condimentul responsabil pentru reținerea excesivă de apă din corp. În momentul în care corpul tău reține apa de care n-are nevoie intră într-un șoc și caută soluții prin care poate elimina cumva ceea ce nu ar trebui să fie acolo. Astfel, crește tensiunea asterială și se formează celulita.

Exerciții zilnice

În mod ironic, sportul este unul dintre lucrurile de care oamenii fug. De foarte multe ori din lipsă de timp, interes, ambiție. Nu trebuie să mergi la sală în fiecare zi pentru a spune că faci mișcare, nu. Acordă-ți măcar 15 minute din timp pentru efectuarea unor exerciții la tine acasă. De asemenea, poți merge întotdeauna pe jos, în locul mașinii sau al unui alt mijloc de transport.

Îngrijirea corpului

Ai fi surprins să aflii ca o cauza des întălnită a apariției celulitei se referă la lipsa îngrijirii pielii noastre. Pielea ta are nevoie de hidratare zilnică, nu ai nevoie de anumite produse specializate pentru asta, ci de un simplu gel delicat cu pielea. Mai mult de atât exfoliează-ți des pielea cu zaț de cafea sau mălai cu miere. Exfolierea accelerează circulația sângelui și în final dispariția celulitei.

Masaj regulat

După ce ieși din duș acodă-ți 10 minune de masaj cu un ulei de cocos. Prin masaj se crește elasticitatea pielii și umiditatea pielii, eliminând reținerea de apă care provoacă celulită. Pielea își capătă din nou fermitatea de dinainte și semnele de celulită încep să se retragă ușor.

Hidratarea întregului corp

Nu degeaba se recomandă peste tot furnizarea a cel puțin 2 litri de apă pe zi. Apa îndepărtează excesul de grăsimi din corpă, în final celulita.

Sursă: biosano.ro

Citește și: Cum îți descoperi pasiunile și cum îți faci timp pentru ele? Cum ne demachiem corect? - Sfaturi pentru un ten curat

În articolul

Cum îndepărtăm celulita?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x