Afra Saraçoğlu a publicat fotografii din cadrul evenimentului care a adus-o lângă fostul său partener. Ce ținută a purtat vedeta

Publicat pe 05.05.2024 la 14:30 Actualizat pe 05.05.2024 la 12:31

La scurt timp după ce a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul, protagonista din Golden Boy - Dragoste rebelă a decis să publice fotografii cu ținuta pe care a purtat-o. Cum arată.

actriță poartă o rochie albă fără mâneci

Afra Saraçoğlu a publicat fotografii din cadrul evenimentului care a adus-o lângă fostul său partener

Happy Channel

Protagonista seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a participat în cadrul Ayaklı Gazete Awards, acolo unde a primit un premiu important pentru activitatea sa în cadrul proiectului. Este vorba despre distincția “Cea mai bună actriță”. Ținuta din seara evenimentului a reușit să atragă atenția, astfel că ulterior aceasta a lăsat mai multe fotografii în mediul online care să evidențieze acest lucru.

Afra Saracoglu a publicat fotografii din cadrul evenimentului care a adus-o lângă fostul său partener

Expresiile faciale pe care le-a afișat pe rețelele sociale i-au lăsat pe fani într-un soi de moment distractiv. S-a aflat în cadrul aceluiași eveniment alături de fost său partener cu care a avut o relație timp de 4 ani, dar și cu cea cu care acesta a format ulterior un cuplu. Este vorba de una dintre actrițele din Flăcările destinului.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Afra Saraçoğlu este fără doar și poate în atenția publicului. Atât cu viața personală cât și cu cea profesională, vedeta reușește să se clasifice pe cele mai bune locuri din topurile preferințelor. Și-a reconsiderat succesul după ce a fost selectată pentru a face parte din producția Golden Boy – Dragoste rebelă.

Recent, numele său a apărut încă o dată în atenția publicului, asta după ce casa i-a fost spartă. Hoții au furat mai multe bijuterii de valoare în momentul în care aceasta se afla pe platourile de filmare, arată onedio.com. După ce și-a încheiat parteneriatul amoros cu Mert Yazıcıoğlu, s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Mert Ramazan Demir.

Citește și: Comportamentul șoferului lui Mert Ramazan Demir a atras suspiciuni în rândul internauților. Actorul din Golden Boy a fost văzut alături de o femeie

Cei doi au negat întotdeauna, până în punctul în care vedeta s-a hotărât să spună că nu există nimic mai mult între ei decât o relație de colegialitate. Cu toate acestea, au fost văzuți sărutându-se în vara anului 2023 și recent s-au afișat într-un club acolo unde s-au arătat foarte apropiați.

“Sunt foarte speriată și îmi pare foarte rău, sper că nu mai așteptați în fața casei mele.”, a spus vedeta după ce casa i-a fost jefuită. De asemenea, următoarele sale declarații au arătat că experiența a marcat-o fără doar și poate.

“Nu aș vrea să vorbesc despre această problemă. A fost un moment dificil pentru mine. Am fost foarte speriată, mă simt foarte tristă.”, a spus aceasta.

Detalii despre Afra Saraçoğlu din Golden Boy - Dragoste rebelă

Nu este primul proiect în care joacă rolul de protagonistă și nici singurul în care s-a făcut remarcată. Cu toate acestea, este pentru prima oară în care notorietatea sa depășește granițele țării natale. S-a născut în Turcia pe 2 decembrie 1997 și încă din copilărie și-a dorit să îmbrățișeze meseria de actriță. Printre proiectele sale se numără Second Chance, acolo unde a jucat alături de Ozcan Deniz în 2016. De asemenea, au mai existat seriale printre care Bad Boy în 2017, Yeșilcam în 2021, Sister children în 2019.

Golden Boy a venit în atenția publicului din 2022. În prezent se află la cel de-al doilea sezon și fanii sper că va continua o lungă perioadă de timp de acum înainte. Actorii s-au împrietenit rapid pe platourile de filmare.

În articolul

Afra Saraçoğlu a publicat fotografii din cadrul evenimentului care a adus-o lângă fostul său partener. Ce ținută a purtat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x