Comportamentul șoferului lui Mert Ramazan Demir a atras suspiciuni în rândul internauților. Actorul din Golden Boy a fost văzut alături de o femeie

Publicat pe 18.04.2024 la 10:30 Actualizat pe 18.04.2024 la 09:46

Mert Ramazan Demir a fost văzut recent părăsind o locație din Turcia. Șoferul faimosului actor a avut un comportament care a ridicat semne de întrebare. Ce s-a întâmplat, de fapt.

actor poartă un palton cu mâneci lungi și vorbește la telefon

Comportamentul șoferului lui Mert Ramazan Demir a atras suspiciuni în rândul internauților

Happy Channel

Noi știri legate de actorii din Golden Boy – Dragoste rebelă continuă să apară în mediul online. De data aceasta este vorba despre protagonistul Mert Ramazan Demir. Acesta a fost văzut recent alături de o altă femeie care nu era colega de platou cu care s-ar fi presupus că are o relație de iubire.

Comportamentul șoferului lui Mert Ramazan Demir a atras suspiciuni în rândul internauților

Șoferul lui Mert Ramazan Demir a fost văzut alături de actor în timp ce părăseau un local din Etiler, Turcia. Acesta din urmă era în mașină alături de o femeie căreia nu i s-a dezvăluit până în prezent identitatea, arată onedio.com.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mert Ramazan Demir este unul dintre actorii care reușește să strălucească în prezent pe scena showbizului din țara natală. Unul dintre cele mai frecvente nume întâlnite și în presă, a reușit încă o dată să facă un pas înaintea celorlalți. De data aceasta este vorba despre prezența sa alături de o femeie într-un local.

Citește și: Afra Saraçoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost jefuită. Hoții au intrat în casa sa din Turcia atunci când vedeta se afla la filmări

După ce s-a vehiculat că ar forma un cuplu cu protagonista seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, a fost văzut cu aceasta în aceeași mașină. Recent însă, a fost vorba despre o altă femeie care i-a stat alături pe bancheta din spate. Mert Ramazan Demir i-ar fi refuzat politicos pe jurnaliștii curioși, însă unul dintre aceștia ar fi insistat.

În acel moment, șoferul actorului ar fi pornit în trombă, fără să observe că reporterul era blocat între două mașini. În prezent, pe rețelele sociale se discută care a fost de fapt problema. Șoferul a reacționat într-un mod necorespunzător sau jurnalistul ar fi fost prea insistent?

“L-ați făcut faimos și pe ăsta”, „Dacă mergi și sari în mașină, vei fi în pericol”, „Reporterii n-ar trebui lipsiți de respect”, „Wow, uite ce i-a făcut reporterului”, arată câteva comentarii din partea internauților.

Detalii despre Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă

Născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia, a devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Printre acestea se numără cele din UFO, Ciplak sau Shahmaran. Cel din urmă a fost filmat în paralel cu Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia. Ce a declarat vedeta despre viața personală

Nu s-a știut niciodată despre relațiile sale amoroase. Cu toate acestea, atunci când a devenit cunoscut s-a spus că ar forma un cuplu cu colega de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă. Pe pagina personală de instagram are 4 milioane de prieteni virtuali și peste 60 de fotografii publicate.

Nu a oferit niciodată declarații în legătură cu viața sa personală, însă și-a povestit istoria pe care a avut-o pe vremea liceului legată de sprâncenele sale celebre. Se pare că a fost nevoit să le radă în urma insistențelor uneia dintre surori.

La 26 de ani putem spune că deja are succesul la picioare și se bucură de recunoaștere în lumea întreagă. În cadrul proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă a dezvoltat o prietenie de durată cu colegii de platou și întotdeauna a ținut să menționeze acest detaliu în interviurile pe care le-a oferit. Este de asemenea și model pe lângă actor.

În articolul

Comportamentul șoferului lui Mert Ramazan Demir a atras suspiciuni în rândul internauților. Actorul din Golden Boy a fost văzut alături de o femeie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x