AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession

Publicat pe 31.05.2023 la 15:42 Actualizat pe 07.06.2023 la 14:51

Serialul Secret Obsession (Escándalo, Relato de Una Obsession) este cea mai nouă producție disponibilă exclusiv în AntenaPLAY. Abonații platformei pot urmări serialul spaniol începând cu data de 1 iunie.

Un colaj cu imagini din serialul Secret Obsession, disponibil exclusiv în AntenPLAY

În încercarea ei de a se asigura că nimeni nu se amestecă în această relație interzisă, conștientă fiind că a comis o infracțiune, Inés se va lăsa purtată de impuls

AntenaPLAY

Serialul Secret Obsession (Escándalo) este cea mai nouă producție disponibilă exclusiv în AntenaPLAY. Abonații platformei pot urmări serial spaniol începând cu data de 1 iunie.

AntenaPLAY le oferă abonaților seriale captivante, care îi vor cuceri cu poveștile și intrigile lor. După O poveste cu zână, un serial turcesc care a ajuns în top 5 celor mai vizionate producții la doar cinci zile de la premieră, abonații platformei vor putea vizionat Secret Obsession, un serial spaniol care pormite să îi țină cu sufletul la gură.

AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession

Secret Obsession spune povestea lui Inés (Alexandra Jiménez), o femeie de 42 de ani. Într-un moment dificil din viața ei se scufundă în mare cu gândul de a-și pune capăt vieții.

Salvatorul ei este Hugo (Fernando Lindez), un adolescent de care se îndrăgostește obsesiv.

În încercarea ei de a se asigura că nimeni nu se amestecă în această relație interzisă, conștientă fiind că a comis o infracțiune, Inés se va lăsa purtată de impuls.

Protagonista nu ezită să ia decizii care îi vor afecta inevitabil pe toți cei din jurul ei.

Alexandra Jiménez are în palmares cinci premii câștigate și peste 12 nominalizări la festivalurile internaționale de film. Actrița de origine spaniolă oferă o interpretare aparte rolului lui Inés.

Povestea din serialul Secret Obsession se desfășoară pe parcursul a opt episoade

În timp ce invită publicul să reflecteze și analizeze evoluția relației dintre Inés și Hugo, serialul Secret Obsession se adâncește în misterele comportamentului uman prin povestea protagonistei, o femeie marcată de complexe și frustrări acumulate în copilăria, căsnicia, dar și perioada ei de maternitate.

Aurora Guerra, regizoarea serialului, a declarat pentru Mediaset.es că Secret Obsession "ne obligă să privim acolo unde, de obicei, preferăm să nu o facem”.

Pentru a înțelege unul dintre motivele serialului, propun spectatorilor jocul schimbării genului protagoniștilor. Astfel, ar fi povestea unui bărbat de patruzeci de ani, disprețuit de soție și fiica sa, afectat de recenta pierdere a unui fiu, fără speranță... Când întâlnește o adolescentă care îi salvează viața. Fizic și emoțional, cu lumina, bucuria si pasiunea ei. Iar bărbatul ajunge să se îndrăgostească nebunește de tânără. Sună cunoscut, nu? Am putut să-l vedem în nenumărate filme ale unor regizori renumiți, de la Woody Allen la Sam Mendes sau Stanley Kubrick.
- Aurora Guerra, regizoarea serialului Secret Obsession

Ce vezi în AntenaPLAY

Pentru iubitorii de seriale, în AntenaPLAY ai sezoane integrale din cele mai vizionate producții ale momentului. Hotel Portofino, Makari: Sicilian Mysteries, Prison Island sau No Boundary se numără printre ele.

Un alt super serial care este disponibil în AntenaPLAY este O poveste cu zâne. Serialul turcesc e o poveste drama romance lansată în 2022. Cu Alina Boz în rol principal, producția a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii bune din partea publicului.

Abonații platformei se vor putea bucura în curând de k-dramas de succes, precum The Road - The Tragedy of One sau A Piece of Your Mind, dar și de sezonul 2 din Hotel Portofino și Makari: Sicilian Mysteries, Forgive Me God, State Secrets sau Disappeared.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group. În plus, aceștia se pot bucura de emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale.

Zeci de filme românești, competiții sportive LIVE pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră, toate sunt disponibile în AntenaPLAY.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

În articolul

AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x