Totul despre serialul "O poveste cu zâne" cu Alina Boz în rol principal. Detalii despre îndrăgita producție turcească

Publicat pe 12.08.2023 la 20:00 Actualizat pe 12.08.2023 la 18:39

“O poveste cu zâne” sau Bir Peri Masali așa cum este în original, este serialul care a avut premiera pe 27 mai la Happy Channel și pe AntenaPLAY. Alina Boz este protagonista, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. De asemenea, alături de ea stă Taro Emir Tekin. Află povestea din spatele producției de succes.

Alina Boz poartă o rochie roz cu mâneci lungi și zâmbește

Alina Boz joacă rolul de protagonistă în seria "O poveste cu zâne"

Happy Channel

Cu toate că primele două episoade au putut fi urmărite și pe Happy Channel, sâmbătă 27 mai de la 23.45, următoarele vor fi disponibile doar în AntenaPLAY.

Totul despre serialul “O poveste cu zâne” cu Alina Boz în rol principal

„O poveste cu zâne” s-a bucurat de succes în țara de origine în anul 2022 atunci când a avut premiera. Cu un singur sezon format din 13 episoade, îi are ca protagoniști pe Alina Boz și Taro Emir. Celebra actriță a mai putut fi urmărită pe Happy Channel în serialele “Ține-mă de mână” și “Furtună pe Bosfor”. Din distribuție mai fac parte actorii: Nazan Kesal ( Sahika ), Tulin Ece ( Umit ), Hazal Filiz ( Neslihan Koksal ) și Baran Bolukbasi ( Yigit ).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Boz interpretează rolul Zeynep, pe când Taro Emir Tekin pe cel al lui Honour. Zeynep este o tânără ce a dus o viață plină de greutăți, cu un tată alcoolic. Vrea să își continue studiile și singura modalitate de a face acest lucru este prin încercarea de a-și câștiga singură existența. Lucrează ca bonă în casa unei familii înstărite. Pe lângă un tată neimplicat, Zeynep trăiește alătura de sora care îi creează întotdeauna greutăți și fără mamă.

Viața i se schimbă fără doar și poate atunci când, chiar de ziua ei, găsește o geantă plină cu bani într-o mașină, alături de iubitul ei Alp ( Baran Bölükbasi ). Cu toate acestea, cei doi au un accident. Tânăra se află acum într-o situați dificilă: trebuie să aleagă între a-i salva viața partenerului său sau a pleca cu banii pe care i-a așteptat întotdeauna. Zeynep a crezut întotdeauna că viața ei mizeră este din cauza lipsei banilor. Ajunge să cheltuiască din resurse cumpărând haine și accesorii de lux. Își dorește să facă astfel parte dintr-o clasă superioară.

Cine este Taro Emir Tekin

Taro Emir Tekin s-a născut pe 15 iunie 1997 în Istanbul. Fiul actriței Șevval Sam și al fostului fotbalist Metin Tekin, acesta a studiat actorie în cadrul Oxford School of Drama. Bunica sa este cântăreața Leman Sam. După ce a demonstrat că este interesat de actorie încă de la o vârstă foarte fragedă, a studiat în cadrul Cambridge School of Visual & Performing Arts și a continuat la Universitatea de Arte din Londra. A continuat cu alte cursuri în cadrul Royal Academy of Dramatic Art. A locuit o bună perioadă în Londra, însă și-a dorit să revină în țara natală pentru a deveni actor de profesie.

Citește și: Primele două episoade din serialul “O poveste cu zâne” se văd pe 27 mai, de la 23.45, pe Happy și AntenaPLAY. Următoarele episoade se văd online, pe AntenaPLAY

A avut debutul în 2020 în serialul “Rise of Empires: Ottoman”, alături de actorul român Daniel Nuță ( Adela ), dar și Charles Dance ( Game of Thrones) și Tuba Büyüküstün ( Asi – Împotriva destinului ). A urmat apoi serialul Çıplak, între 2020 și 2021, acolo unde a jucat rolul “Bulut”. Pe lângă actorie, practică muzică în calitate de amator. A câștigat premiul la categoria “Shining star” în cadrul celei de-a 48-a ediție a Golden Butterfly Awards în 2022.

“Dacă tu ajungi să crezi în personajul pe care îl interpretezi și realitate pe care ajungi să o creezi, cred că atunci actoria ajunge să fie o formă de terapie.”, a declarat Taro Emir Tekin, potrivit hurriyet.com.tr.

În articolul

Totul despre serialul "O poveste cu zâne" cu Alina Boz în rol principal. Detalii despre îndrăgita producție turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x