Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete. Ce a postat actrița în mediul online

Publicat pe 23.08.2022 la 12:00 Actualizat pe 21.08.2022 la 23:56

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete pe pagina personală de socializare. Ce a postat actrița în mediul online.

Bergüzar Korel poartă o rochie albă și are părul lung

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a devenit mămică de fetiță și astfel și-a anunțat nașterea celui de-al treilea copil. La momentul actual, vedeta locuiește în Londra alături de familie și este pregătită să le ofere celor mici cele mai frumoase momente.

Recent, Bergüzar Korel a postat un mesaj înduioșător pe contul personal de socializare, acolo unde oferă sfaturi mamelor de fete.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, protagoniștii serialului “1001 de nopți” au experimentat pentru a treia oară latura părintească, asta de când micuța Leyla a intrat în viețile lor în luna noiembrie a lui 2021. Cei doi nu s-au mai implicat în proiecte profesionale și au decis să-și petreacă timpul exclusiv alături de copii. La momentul actual, actorii se află în Londra împreună cu cei micuții.

Cea mai nouă fotografie din mediul online postată de Bergüzar Korel i-a uimit pe fani, asta pentru că actrița le oferă sfaturi mamelor de fete. Aceasta a lăsat un mesaj de-a dreptul emoționant în dreptul postării, iar cele care o îndrăgesc au reacționat imediat: „Cred că este foarte sexist să îmbraci fetele doar în roz. Cu toate acestea, să le îmbraci în negru și gri din cap până în picioare este ultra-feminist. Desigur, așa este. Indiferent că ești prințesă, cowboy, învățătoare, balerină, poți purta orice culoare dorești, culoarea libertății și a viselor. Toate culorile sunt frumoase.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul a fost alăturat unei fotografii în care actrița apare alături de fiica sa, ținând-o pe aceasta în brațe, fără să îi dezvăluie câtuși de puțin chipul. Bergüzar Korel care este acum mămică a trei copii, obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe pe contul personal de Instagram, acolo unde nu le arată totuși chipurile celor mici.

Citește și: Cine este Bergüzar Korel, faimoasa actriță din drama “1001 de nopți”. Povestea de viață a uneia dintre cele mai iubite vedete

“Baletul a funcționat doar un minut în cazul nostru”, “Orice culoare îi vei alege va fi fericită pentru că tu vei știi să o ghidezi”, „Fetele mele frumoase”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Bergüzar Korel, fotografie revelatoare alături de fiul Han

Cu toate că actrița din “1001 de nopți” este foarte discretă atunci când vine vorba despre identitatea copiilor săi, iată că o singură ocazie unică a adus-o pe vedetă în ipostaza de a-l arăta pe micuțul Han tuturor urmăritorilor.

Deși învăluit în mister, chipul băiatului a fost mult mai vizibil față de fotografiile postate anterior. Cu ocazia zilei de nașere a fiului său, Bergüzar Korel a postat o imagine în care apare alături de Han. Acesta este ascuns în spatele unei perdele, însă se pot observa cu ușurință trăsăturile feței.

Urmărește "1001 de nopți", sâmbătă și duminică de la 20.00, doar la Happy Channel

“Aceasta va fi întotdeauna o zi cu totul specială, ziua în care ne-ai ales pe noi să-ți fim familie. Un dar pentru toți.”, a scris Bergüzar Korel cu ocazia zilei de naștere a micuțului Han. Actrița din “1001 de nopți” a devenit mămică pentru prima oară în 2010, atunci când a dat naștere unui băiețel pe care mai târziu l-a numit Ali. Ulterior, Han a venit pe lume în martie 2020, iar Leyla a întregit familia în noiembrie 2021.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer” formează un cuplu în viața reală. Cum arată cei doi împreună

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului turcesc “1001 de nopți”, iar în august 2009 cei doi și-au anunțat căsnicia.

În articolul

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete. Ce a postat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iunie 2024. Peștii au nevoie de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patrizia şi Bianca, tinerele românce luate de ape în Italia, au fost găsite moarte. Cristian e căutat în continuare
a1.ro
Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie de mireasa a purtat actrița
HelloTaste.ro
Ruladă bicoloră cu vanilie și căpșuni. Un desert plin de culoare și savoare
Catine
4 zodii despre care se spune că au cel mai mare noroc la bani. Nativii care trăiesc o viață fără griji
useit.ro
De ce sunt noile capace atașate de sticlele de plastic. Experții au dezvăluit adevărul din spatele deciziei care a nemulțumit consumatorii
as.ro
Cum arată și cu ce se ocupă moștenitorii averii milionarului care primește trei pensii de la statul român
MediCOOL
Proprietățile uleiului de cocos pentru piele. Cum îl poți folosi
Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
DeParinti
Sfaturi de la experți despre co-parenting și cum să funcționeze eficient
MediCOOL
Ce este AMH și de ce este importantă această analiză pentru fertilitate
HelloTaste
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
x