Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer” formează un cuplu în viața reală. Cum arată cei doi împreună

Publicat pe 10.03.2022 la 18:13 Actualizat pe 10.03.2022 la 18:50

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer” formează un cuplu în viața reală. Actrița a postat câteva fotografii emoționante în mediul online, iar fanii au reacționat imediat. Cum arată cei doi împreună.

Başak Gümülcinelioğlu poartă un costum albastru, iar Cagri Citanak poartă un costum gri

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer” formează un cuplu în viața reală. Pozele postate de actriță în mediul online stau mărturie, iar fanii reacționează de fiecare dată când îndrăgostiții apar împreună.

Comedia romantică “Dragostea plutește în aer” se numără printre cele mai îndrăgite seriale turcești, fiind vizionată în tot mai multe țări din lume.

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer” formează un cuplu în viața reală

Fotografiile postate în mediul online de către actrița Başak Gümülcinelioğlu i-au emoționat pe internauți, asta pentru că aceasta le-a mărturisit tuturor că locuiește împreună cu iubitul Cagri Citanak, colega de platou din “Dragostea plutește în aer”.

“Noua casă, vise noi, amintiri și ani ce vor urma”, a scris Başak Gümülcinelioğlu în dreptul postării. Alături de iubitul său, actrița le-a prezentat fanilor și patrupedul familiei, cățelul pe care îndrăgostiții îl împart în aceeași casă. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a devenit una dintre cele mai iubite actrițe din lume, cu peste 1 milion de fani doar pe contul personal de Instagram. Aceasta se prezintă tuturor ca fiind actriță și arhitect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cealaltă parte, Cagri Citanak a postat o fotografie alb-negru în care apare alături de partenera sa și a lăsat un mesaj emoționant în dreptul postării.

“Cineva din echipa noastră ne-a făcut această poză de la depărtare în timp ce eu încercam să fac o altă fotografie. Aici încercam să sprijin telefonul de capul lui Başak.”, a scris actorul din “Dragostea plutește în aer.

“Orice este posibil”, i-a răspuns actrița la rândul ei. Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară, cei mai mulți dintre ei recunoscând că cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Fotografia lui Cagri Citanak a strâns peste 50 de mii de aprecieri din partea internauților de pretutindeni.

“Dragostea plutește în aer”, o comedie romantică cu Hande Erçel si Kerem Bürsin

Comedia romantică "Dragostea plutește în aer" îi are ca protagoniști pe îndrăgiții Hande Erçel si Kerem Bürsin, în cele mai simpatice roluri. Cei doi au format un cuplu și în viața reală, ca și colegii lor de platou, Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak.

Eda (Hande Erçel) este un spirit liber, iar afaceristul Serkan (Kerem Bürsin) este un tip dur care nu lasă pe nimeni să se apropie de el. În relații este foarte rezervat și întotdeauna încearcă să găsească o cale de scăpare. Cei doi se urăsc, însă pretind că sunt un cuplu capabil să-și rezolve problemele personale. Atunci când Serkan ține un discurs în cadrul facultății unde studiază Eda, tânăra se află afară protestând. O mulțime de evenimente nefericite îi aduc pe cei doi împreună, încătușați. La finalul zilei, aceasta află că Serkan reprezintă tot ceea ce ea urăște. De cealaltă parte, lui Serkan nu îi pasă de părerea ei, însă atunci când jurnaliștii îi pun împreună, acesta găsește șansa de a o folosi pe Eda pentru a-și recupera fosta iubită. În cele din urmă, cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună și ajung chiar să se îndrăgostească.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer” formează un cuplu în viața reală. Cum arată cei doi împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x