Ce avere fabuloasă are Afra Saraçoglu la 26 de ani. Poate trăi în lux toată viața, fără să mai muncească o zi

Publicat pe 19.04.2024 la 17:30 Actualizat pe 19.04.2024 la 17:52

Afra Saraçoglu cucerește cu frumusețea, carisma și talentul său. Deși nu a avut o viață ușoară, a reușit să se impună într-un domeniu dificil și să strângă o avere frumoasă. Câți bani are în conturi actrița din ”Golden Boy”.

colaj de imagini cu Afra Saraçoglu

Afra Saraçoglu cucerește cu frumusețea, carisma și talentul său. Deși nu a avut o viață ușoară, a reușit să se impună într-un domeniu dificil și să strângă o avere frumoasă. Câți bani are în conturi actrița din ”Golden Boy”.

Afra Saraçoglu a trăit cu multe lipsuri până a ajuns să câștige din actorie și chiar a fost nevoită să-și întrerupă studiile universitare din cauza problemelor financiare.

Acum aceste lucruri sunt istorie, căci munca i-a adus sume la care unii doar visează. Iată ce avere a strâns Afra Saraçoglu din ”Golden Boy” până la 26 de ani.

Citește și: Hande Erçel impresionează cu imaginile din noua vacanță. Cum a apărut frumoasa actriță pe internet

Ce avere fabuloasă are Afra Saraçoglu la 26 de ani. Poate trăi în lux toată viața, fără să mai muncească o zi

Afra Saraçoglu s-a născut în Balikesir-Edremit, Turcia, pe 2 decembrie 1997. A studiat în Antalya, iar ulterior și-a continuat studiile la Universitatea Eskisehir, unde a aprofundat literatura. Dar viața ei nu a fost ușoară, cu toate că a reușit să activeze ca actriță de la o vârstă fragedă.

În 2016 a reușit să obțină un rol în producția "Ikinci Sans". În 2017, s-a alăturat distribuția serialului "Fazilet Hanim Kizlari", care se difuzează și în prezent.

Înainte de acest moment, Afra a muncit din greu pentru a își întreține familia compusă din ea și mama sa. Părinții ei au divorțat când actrița era doar un copil, iar mama se descurca greu cu facturile.

Astfel, Afra Saraçoğlu și-a început viața profesională la vârsta de 13 ani, când a trebuit să lucreze cot la cot cu părintele său în imobiliare.

Citește și: Melisa Döngel, fără inhibiții, într-o rochie foarte decoltată și cu crăpături în lateral. Fanii au taxat-o pentru pictorialul incendiar

Nu aveau să urmeze vremuri mai ușoare din punct de vedere financiar. Fata nu a putut să-și continue studiile, așa că a fost nevoită să renunțe după ce a fost acceptată la Universitatea Anadolu.

Chiar dacă copilăria ei nu a fost ușoară, Afra a reușit să intre și se impună într-un domeniu dificil. În prezent, este una dintre cele mai bogate actrițe de film care s-a născut în Turcia.

Conform site-ului superstarsculture, care citează Wikipedia, Forbes și IMDb, averea celebrei actrițe Afra Saraçoglu este de 47 de milioane de dolari la vârsta de 26 de ani.

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Özcan Deniz. Actorul a fost căsătorit de 3 ori până la 51 ani

În articolul

Ce avere fabuloasă are Afra Saraçoglu la 26 de ani. Poate trăi în lux toată viața, fără să mai muncească o zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x