Cine este Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum și-a început cariera

Publicat pe 29.04.2024 la 16:38 Actualizat pe 29.04.2024 la 17:04

Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”, a vrut cu orice preț să fie actriță și a intrat în lumea teatrului cu o altă meserie.

Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”, a vrut cu orice preț să fie actriță și a intrat în lumea teatrului cu o altă meserie.

Hülya Duyar s-a născut în 1970. Ea a apărut pentru prima dată în fața camerelor în producția ”Gündem”. Iată cum a devenit cunoscută.

Citește și: Actrița Pelin Karahan se pregătește să joace în serialul ”Bahar”. Ce personaj va interpreta

Cine este Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum și-a început cariera

Hülya Duyar s-a născut pe 26 iunie 1970 la Sivas. S-a mutat în Germania în 1978, unde și-a petrecut o parte din copilărie și tinerețe.

Hülya Duyar și-a dorit de la o vârstă fragedă să fie actriță și a făcut toate demersurile pentru a activa în acest domeniu. Astfel, a decis să facă un pas pentru a își vedea visul împlinit.

A intrat pe ușile teatrului nu ca actor, ci ca coafeză și make-up artist în 1989. Mai târziu, Hülya Duyar, a început să lucreze în cinema și televiziune în 2000.

A participat la multe proiecte precum ”Daily”, ”Süperseks”, ”Janjan”, ”Made in Europe”, ”Bir Bulut Olsam”, ”Yes”, ”Gönülçelen”, ”Zenne”, ”Mutluluk”, ”Karagül”, ”Deliha”, ”Kuzu”, ”Son Kokusu” și ”Fazilet Hanım ve Kızları”.

Hülya Duyar, care o interpretează pe Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” are 1,60 metri înălțime, 90 de kilograme și este Rac. Nu este doar actriță, ci și director de distribuție.

Citește și: Cine e actrița celebră cu care Mert Ramazan Demir a avut o relație înainte de Afra Saraçoğlu. E de o frumusețe ieșită din comun

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Cine este Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum și-a început cariera

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă: „Superbă”. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x