Cine e actrița celebră cu care Mert Ramazan Demir a avut o relație înainte de Afra Saraçoğlu. E de o frumusețe ieșită din comun

Publicat pe 26.04.2024 la 22:23 Actualizat pe 26.04.2024 la 22:35

Fosta iubită a lui Mert Ramazan Demir este o actriță celebră, care a lansat și mai multe piese. Iată cu cine a avut o relație actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”.

Fosta iubită a lui Mert Ramazan Demir este o actriță celebră, care a lansat și mai multe piese. Iată cu cine a avut o relație actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”.

Nu mai este un secret că Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale producției ”Golden Boy. Dragoste rebelă”.

Înainte să fie împreună, actorul a avut o relație cu o altă actriță, care activează și în domeniul muzical.

Citește și: Cine este Yiğit Tuncay, Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Detaliile mai puțin cunoscute despre viața actorului

Cine e actrița celebră cu care Mert Ramazan Demir a avut o relație înainte de Afra Saraçoğlu. E de o frumusețe ieșită din comun

Serialul ”Yalı Çapkını” (Golden Boy. Dragoste rebelă), cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, reușește să țină publicul lipit de ecran.

Detalii despre viața privată a lui Mert Ramazan Demir, care a devenit foarte cunoscut datorită interpretării rolului Ferit, sunt surprinzătoare. Uite cine este fosta iubită a lui Mert Ramazan Demir.

Mert Ramazan Demir a avut o poveste de dragoste cu Serra Arıtürk. Demir și Serra Arıtürk s-au cunoscut în grupul de prieteni, dar relația lor a fost de scurtă durată.

Cine este Serra Arıtürk, fosta iubită a lui Mert Ramazan Demir

Serra Arıtürk, care s-a născut în 1998, a luat lecții de chitară mulți ani. Frumoasa actriță, care face și parte din echipa Boğaziçi Jazz Choir, și-a lansat piesa „Kendimi Bilmeden” în 2019.

Arıtürk a avut prima experiență în actorie în serialul TV ”Așkın Tarifi”, în care a avut rolul principal alături de Kadir Doğulu.

Născută la 22 iunie 1998 la Istanbul, Serra Arıtürk a studiat chitară la Hüsrev İsfendiyaroğlu. A terminat studiile liceale la Liceul privat Denizatı Anatolian High School.

Ulterior a studiat la Universitatea Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar. În 2019, și-a lansat prima piesă, "Kendimi Bilmeden".

Citește și: Scandalurile avute de Özcan Deniz cu fosta soție. Ce acuzații grave i-a adus Feyza Aktan, femeia cu care are un copil

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

În articolul

Cine e actrița celebră cu care Mert Ramazan Demir a avut o relație înainte de Afra Saraçoğlu. E de o frumusețe ieșită din comun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x