„Dragostea plutește în aer”, de la serial la roman. Povestea de dragoste va putea fi citită de fanii din Italia

Publicat pe 14.01.2022 la 11:53 Actualizat pe 14.01.2022 la 12:48

“Dragostea plutește în aer”, serialul fenomen de la Happy Channel, se transformă în roman. Producția a fost un într-un real succes în Italia și astfel fanii au șansa de a citi povestea celor doi protagoniști.

Eda stă față în față cu Serkan și se privesc adânc în ochi

"Dragostea plutește în aer", de la serial la roman

Happy Channel

Serialul “Dragostea plutește în aer” continuă să facă ravagii în toată lumea, iar Italia nu duce lipsă de fani atunci când vine vorba despre povestea de dragoste dintre Eda și Serkan. Astfel, surpriza neașteptată la început de an vine chiar din această țară.

“Dragostea plutește în aer” se transformă de la serial la roman și poate fi comandată atât în librării, cât și online, în format e-book.

„Dragostea plutește în aer”, de la serial la roman

Producția fenomen “Dragostea plutește în aer” este urmărită în peste 85 de țări din America de Sud, Europa și Asia. Hande Erçel și Kerem Bürsin au devenit populari atât pentru rolurile sale din serial, cât și pentru dagostea care a trecut ușor dincolo de platourile de filmare.

Astfel, Italia a decis că fanii merită mai mult și au transformat serialul într-un roman. Cartea va putea fi comandată atât în format e-book, cât și print din 18 ianuarie 2022, conform seriesturkish.com. Povestea dintre Eda și Serkan a cucerit întreaga lume, iar peripețiile care îi aduc mereu împreună fac deliciul telespectatorilor.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri, de la 20.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comedia romantică “Dragostea plutește în aer” îi are ca protagoniști pe Eda și Serkan, doi oameni care se întâlnesc printr-o întâmplare neașteptată și care vor rămâne împreună pentru o poveste de dragoste inedită.

Eda (Hande Erçel) este o tânără frumoasă, deșteaptă și muncitoare care își dorește să termine facultatea și să-și urmeze visul, acela de a devenit peisagist floral. Planurile îi sunt date peste cap atunci când află că bursa de studiu i-a fost luată și încearcă tot ceea ce-i stă în putere pentru a-și putea continua misiunea. Cât despre Serkan (Kerem Bürsin) , acesta este un afacerist dur care nu lasă pe nimeni să-i știrbească autoritatea.

“Dragostea plutește în aer” va putea fi citită de fanii din Italia

Atunci când o întâlnește pe Eda, viața i se schimbă complet și află că nu este atât de plăcut de oamenii din jur pe cât credea inițial. Cei doi se logodesc din pură întâmplare, însă povestea lor de dragoste va trece prin încercări dificile.

“Dragostea plutește în aer” a câștigat premiul “Best Turkish TV series” în cadrul “Latin Stars Awards”, unul dintre cele mai prestigioase premii din lumea latino. Faimoasa productie care îi are ca protagoniști pe Hande Erçel și Kerem Bürsin a reușit să treacă peste multe alte seriale turcești.

După finalizarea filmărilor, Hande Erçel și Kerem Bürsin au primit nenumărate oferte în tot mai multe producții, însă cei doi îndrăgostiți și-au luat un timp de odihnă și au preferat să lase lucrurile să vorbească de la sine. Povestea de iubire dintre cei doi protagoniști poate fi urmărită atât de micile ecrane, acolo unde formează un cuplu, cât și în viața de zi cu zi.

Hande Erçel este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia. Aceasta are peste 25 de mii de fani doar pe contul personal de Instagram, cât despre Kerem Bürsin, acesta este apreciat de peste 9 milioane de internauți.

În articolul

„Dragostea plutește în aer”, de la serial la roman. Povestea de dragoste va putea fi citită de fanii din Italia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x