Dragostea plutește în aer, o comedie romantică cu Hande Erçel si Kerem Bürsin. Care este povestea serialului-fenomen de la Happy Channel

Publicat pe 06.01.2022 la 15:31 Actualizat pe 06.01.2022 la 17:26

"Dragostea plutește în aer" începe joi, 6 ianurie, doar la Happy Channel. Comedia romantică poate fi urmărită în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00.

Hande Erçel are părul lung și îl poartă desprins. Are mâna aproape de obrazul lui Kerem Bürsin, ca și cum ar vrea să-l mângâie

Dragostea plutește în aer, o comedie romantică cu Hande Erçel si Kerem Bürsin

Happy Channel

"Dragostea plutește în aer" începe joi, 6 ianurie, doar la Happy Channel. Povestea de dragoste dintre Hande Erçel si Kerem Bürsin va fi dezvăluită telespectatorilor în fiecare săptămână, joi și vineri, de la ora 20:00.

Comedia romantică "Dragostea plutește în aer" îi are ca protagoniști pe Hande Erçel si Kerem Bürsin, în cele mai simpatice roluri. Eda (Hande Erçel) este un spirit liber, iar afaceristul Serkan (Kerem Bürsin) este un tip dur care nu lasă pe nimeni să se apropie de el. Cei doi se urăsc, însă pretind că sunt un cuplu capabil să-și rezolve problemele personale.

Care este povestea serialului-fenomen "Dragostea plutește în aer" de la Happy Channel

Eda este o tânără frumoasă, un spirit liber, care lucrează la o florărie. Visează să se mute în Italia după terminarea facultății, însă planurile i se năruie atunci când moștenitorul companiei Bolat Holding Company anulează toate bursele studenților. Singurele lucruri care o fac pe Eda să continue lupta sunt dragostea pentru plante și ura pentru Serkan Bolat.

Atunci când Serkan vine să țină un discurs în cadrul facultății unde Eda studiază, tânăra se află afară protestând. O mulțime de evenimente nefericite îi aduc pe cei doi împreună, încătușați. La finalul zilei, aceasta află că Serkan reprezintă tot ceea ce ea urăște. De cealaltă parte, lui Serkan nu îi pasă de părerea ei, însă atunci când jurnaliștii îi pun împreună, acesta găsește șansa de a o folosi pe Eda pentru a-și recupera fosta iubită.

În cele din urmă, cei doi ajung la un acord. Eda se va preface că este logodnica lui Serkan, iar el îi va reda bursa pentru facultate. Planurile vor dura doar câteva luni până la nunta fostei iubite a lui Serkan, însă Eda va realiza că să fii logodnica unuia dintre cei mai influenți burlaci din Istanbul nu este atât de ușor. Ce începe ca o simplă înțelegere, ajunge să se complice pe parcurs.

Cine sunt actorii care joaca in serialul-fenomen "Dragostea plutește în aer" de la Happy Channel

“Dragostea plutește în aer” este o producție turcească ce îi are în prim-plan pe Serkan Bolat și Eda Yıldız, doi tineri frumoși care ajung să se logodească în urma unor întâmplări ce le vor schimba viețile complet. Deși se vor da drept iubit și iubită, cei doi nu se suportă deloc, însă treptat se vor îndrăgosti nebunește unul de celălalt.

Hande Ercel

Hande Ercel este născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia și este atât actriță, cât și model. În cadrul Güzel Awards din Turcia a câștigat titlul de “Cea mai bună actriță”, atât în 2018, cât și în 2022. Actrița formează un cuplu cu colegul ei, Kerem Bürsin, atât în realitate, cât și pe platourile de filmare. Cei doi s-au îndrăgostit la filmările pentru “Dragostea plutește în aer”.

Eda Yildiz

Eda Yildiz este personajul pe care îl va interpreta Hande Erçel este o fată modernă de la oraș care are planuri mari de viitor. Frumoasă, deșteaptă, talentată, bună la suflet și curajoasă. Atunci când Eda intră într-o încăpere, totul se luminează în jurul ei. Este sensibilă și se îmbracă simplu, însă frumusețea ei trece dincolo de lucrurile materiale. A umplut golul lăsat de părinții ei și a reușit să fie un copil extrovertit. Este impulsivă, vorbește întotdeauna atunci când știe că are dreptate, dar strălucește oriunde merge.

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin este născut pe 4 iunie 1987 în Turcia și a locuit în mai multe țări printre care și Scoția, Indonezia, Malaezia. La vârsta de 12 ani s-a mutat cu familia în SUA. Este absolvent al Emerson College, departamentul de comunicare. Personajul său este un tânăr carismatic, dur și arătos. Educat la cel mai înalt nivel, acesta a dus afacerea familiei mai departe și a avut un succes nesperat. Știe întotdeauna cum să întoarcă afacerile în favoarea sa și îi place să-și asume riscuri.

Bige Önal

Bige Önal este născută pe 1 februarie 1990 în Istanbul. Tatăl ei este fost jucător de fotbal, iar mama ei un fost model. Părinții ei au divorțat când aceasta avea doar 9 ani. Actrița va juca în “Dragostea plutește în aer” rolul lui Selin Atakan, prietena din copilărie a lui Serkan Bolat. Este o femeie de succes, deșteaptă, organizată și extraordinar de frumoasă. Tații celor doi sunt parteneri egali ai companiei și Selin este singura care îl cunoaște pe Serkan, atât cât acesta îi permite.

Neslihan Yeldan

Neslihan Yeldan este născută pe 25 februarie 1969 în Turcia și este absolventă a unei facultăți cu profil teatral. Actrița joacă rolul mamei lui Serkan. Fiica unei familii importante, a fugit de acasă pentru a se căsători cu Alptekin. Au fost îndrăgostiți nebunește, dar relația lor nu a rezistat. Acum, aceasta este o femeie care nu mai place pe nimeni. Își dorește să controleze totul, iar cel care o ajută este chiar șoferul ei, Seyit.

În articolul

Dragostea plutește în aer, o comedie romantică cu Hande Erçel si Kerem Bürsin. Care este povestea serialului-fenomen de la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x