Gemenele actriței Tuba Büyüküstün au împlinit 12 ani. Actrița le-a sărbătorit cu o postare emoționantă în mediul online

Publicat pe 23.01.2024 la 11:48 Actualizat pe 23.01.2024 la 12:18

Tuba Büyüküstün a ținut să-și sărbătorească fiicele cu o postare emoționantă în mediul online. Cu toate că nu a publicat nicio fotografie cu gemenele, actrița le-a transmis un mesaj emoționant.

actrița poartă o bluză închisă la culoare

Gemenele actriței Tuba Büyüküstün au împlinit 12 ani

Happy Channel

Tuba Büyüküstün este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A fost căsătorită cu Onu Saylak între 2011 și 2017 și fructul iubirii lor sunt gemenele Mayısa și Toprak.

Gemenele actriței Tuba Büyüküstün au împlinit 12 ani

Cu toate că este o actriță de renume și apare constant în mediul online grație meseriei sale, ține să rămână discretă pe plan personal. De-a lungul timpului a participat doar la câteva evenimente împreună cu fiicele sale și a postat foarte puțin fotografii cu acestea pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gemenele au împlinit 12 ani și mama lor celebră a ținut să le serbeze într-un mod tipic. Nu a lăsat nicio fotografie mărturie pe rețelele sociale, însă a compus un mesaj emoționant pentru acestea.

“O mămică mândră. Ca și cum ar fi propria zi de naștere, dar nu mă înșel. Ziua în care am născut, acum 12 ani...12 ani, o călătorie minunată. Totul se învârte în jurul iubirii în toate formele. 19.01.2014.”, a scris aceasta. Comentariile din partea fanilor au apărut la scurtă vreme pe pagina sa, iar colegii s-au grăbit să-i transmită felicitări.

Citește și: Tuba Büyüküstün apare cu părul lung și codițe împletite în cea mai recentă imagine din mediul online. Cum arată

“Ar trebui să fii mândră. Să fii mama acestor două frumuseți și să pornești într-o călătorie cu ele în toate sensurile este un lucru minunat. Le doresc o viață minunată și sunt mândră de tine.”, “Le îmbrățișez pe Toprak și Maya cu toată dragostea.”, au scris internauții.

Tuba Büyüküstün și Onur Saylak s-au căsătorit în 2011 și au divorțat 6 ani mai târziu. Din această căsnicie au rezultat gemenele care locuiesc cu mama lor în Franța de ceva vreme. Chiar dacă uneori vedeta dorește să-și crească copiii departe de ochii celor curioși, sunt rarele ocazii când tinerele apar în mediul online. Cei mai mulți susțin că cele două seamănă cu mama lor celebră.

Tuba Büyüküstün apare pe coperta unei reviste celebre din Turcia

Chiar la începutul anului, vedeta din Asi – Împotriva destinului apare pe coperta unei reviste celebre din Turcia la momentul actual. A vorbit despre călătoria despre descoperirea sinelui și nu s-a lăsat intimidată niciun moment.

Citește și: Tuğba Tutuğ din Maria și Mustafa vorbește despre relații și parteneri. “Aș face orice”

“Nu mi-e frică de lucrurile pe care le-am descoperit sau le voi descoperi. Cum fac acum? Nu-mi mai fac probleme. Da, e greu uneori, dar la sfâșitul zilei știu că o să trec peste asta. În cea mai mare parte a timpului sunt foarte calmă. Faptul că am găsit această idee îmi oferă un plus de entuziasm.”, a mărturisit vedeta.

Are 6 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. A primit premiul pentru Actrița anului din partea aceleiași reviste în 2023. Locuiește în Paris, însă a mărturisit în repetate rânduri că nu ar părăsi niciodată Turcia pentru totdeauna.

“Parisul este un oraș care arată complicat, dar are niște coduri pe care le poți descifra. Cred că suntem asemănători în acest sens. Niciodată nu am văzut Parisul ca un oraș romantic, dar îmi place valoarea pe care i-o oferă trecutului și îmi place că își mențin clădirile.”, a punctat vedeta.

În articolul

Gemenele actriței Tuba Büyüküstün au împlinit 12 ani. Actrița le-a sărbătorit cu o postare emoționantă în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x