Tuba Büyüküstün apare cu părul lung și codițe împletite în cea mai recentă imagine din mediul online. Cum arată

Publicat pe 09.03.2024 la 23:30 Actualizat pe 09.03.2024 la 18:28

Tuba Büyüküstün a publicat în mediul online o fotografie în care apare cu codițe împletite. Cum au reacționat fanii când au văzut-o astfel.

Tuba Büyüküstün poartă părul lung, prins în coadă

Tuba Büyüküstün apare cu părul lung și codițe împletit în cea mai recentă imagine din mediul online

Happy Channel

Tuba Büyüküstün este o actriță de origine turcă născută pe 5 iulie 1982 în Istanbul. Este considerată una dintre cele mai talentate vedete și datorită popularității sale și-a construit o adevărată armată de fani și în mediul online.

Tuba Büyüküstün din Asi împotriva destinului apare cu părul lung și codițe împletite în cea mai recentă imagine

Și-a câștigat faima cu rolul din “Cemberimde Gul Oya.”, ulterior apărând în nenumărate producții de succes precum “Ask-i Memnu,” “20 Dakika” și “Kara Para Aşk,”, făcând-o astfel una dintre cele mai importante vedete din țara sa natală. Unul dintre motivele succesului său este abilitatea de a se transforma cu fiecare rol pe care l-a primit. De aceea, performanțele sale sunt foarte convingătoare. A primit premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul celei de-a 37-a ediția a Premiilor internaționale Emmy în “20 Dakika”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este recunoscută și pentru munca filantropică. A fost implicată încă de la început în nenumărate proiecte din țara sa natală. Este ambasador UNICER în Turcia, susținând mai multe cauze de-a lungul timpului, incluzând drepturile copiilor și educația. Contribuția sa către societate a adus-o pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Este o actriță talentantă și o persoană care reușește să-i inspire pe toți cei din jurul său, în special femeile din lumea întreagă.

A fost căsătorită cu Onur Saylak între 2011 și 2017, însă relația lor a ajuns la final. Printre cele mai importante roluri ale sale se numără cel din Asi – împotriva destinului. Are 6 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 500 de fotografii și filmulețe. Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale se află drama Rise of Empires: Ottoman, acolo unde a jucat personajul Mara Brankovic. În Asi – Împotriva destinului joacă rolul “Asi”, o tânără care își dorește să crească pământurile familiei alături de tatăl său.

Tuba Büyüküstün este prima actriță nominalizată la un premiul Emmy

Cunoscută pentru rolurile sale în filme și televizune, a devenit un nume celebru în țara sa natală. Succesul său a venit la scurtă vreme de la absolvirea facultății. A jucat alături de actorul Engin Akyürek în Kara Para Ask. Vedeta a vorbit despre dragostea personajelor principale.

“Ea este dintr-o clasă socială, Elif este copilul mijlociu al familiei. Familia este mândră de ea. Are propriul magazin de bijuterii în Roma. Părinții o vizitează. Este fata tatei. Este o poveste de dragoste, dar cu mult diferită față de ceea ce știam de obicei.”, a spus vedeta.

În articolul

Tuba Büyüküstün apare cu părul lung și codițe împletite în cea mai recentă imagine din mediul online. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x