Mahassine Merabet continuă să se bucure de aprecierea fanilor în mediul online. Actrița a publicat o nouă fotografie

Publicat pe 23.04.2024 la 13:52 Actualizat pe 23.04.2024 la 14:24

Mahassine Merabet și-a surprins fanii cu o nouă postare în mediul online. Discretă cu viața personală, aceasta s-a lăsat văzută departe de platourile de filmare.

actriță pe platourile de filmare

Mahassine Merabet continuă să se bucure de aprecierea fanilor în mediul online

Happy Channel

Mahassine Merabet este nou star al Turciei la momentul actual. Născută în Maroc, a dorit să-și depășească puterile și a decis să-și creeze o viață profesională departe de locurile natale. Cu toate că nu a fost planul său de la început să devină actriță, în cele din urmă toate drumurile au condus-o către această carieră.

Mahassine Merabet continuă să se bucure de aprecierea fanilor în mediul online

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Are 25 de ani și cu toate că proiectul Esaret – Capcana iubirii este primul serial în care joacă, a reușit să demonstreze că este o actriță de primă clasă. Joacă personajul principal și alături de Cenk Torun formează un cuplu de vis. Născută pe 24 ianuarie 1999 în Maroc, a studiat jurnalismul și a profesat în domeniu în țara natală.

Urmărește Capcana iubirii, de luni până miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A povestit în mai multe întâlniri cu specialiști în domeniu din Turcia, faptul că a fost prezentatoare, dar și traducătoare pentru cei care și-au dorit să învețe limba turcă. Așa cum singură a menționat, a căpătat această abilitate din seriale și filme. Le-a urmărit în copilărie și odată ce a trecut timpul a trecut la platformele de streaming pentru a-și îmbunătăți calitățile în acest domeniu.

Citește și: Mahassine Merabet și Cenk Torun formează cel mai pasional cuplu de pe micile ecrane. Ce au declarat actorii într-un interviu recent

În prezent se bucură de aprecierea fanilor din toată lumea. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața sa personală, nu uită să publice fotografii inedite pe contul personal de socializare. Are peste 100 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat până în prezent 80 de imagini și filmulețe, cele mai multe fiind de pe platourile de filmare.

În cea mai recentă dintre acestea, Mahassine Merabet apare îmbrăcată într-o rochie vișinie cu umeri goi. Pare că vedeta se află într-un restaurant, dat fiind decorul din jurul său, dar și paharul pe care îl are în față. În dreptul descrierii și-a întrebat fanii dacă li se pare ideal că a postat această imagine.

“Mi-am zis că n-ar fi trebuit să rămână doar în galeria mea. Am zis bine sau nu?”, a scris vedeta originară din Maroc. Ulterior toți s-au grăbit să o felicite sau să o complimenteze.

“Este această frumusețe o glumă?”, “Fluture frumos”, “Am vrea să vedem mai multe poze din arhiva ta”, “Frumosul fluture albastru”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Detalii despre Mahassine Merabet din Capcana iubirii – Esaret

A spus în repetate rânduri că a studiat jurnalismul și că a fost și model înainte de a păși pentru prima oară pe micile ecrane. Formează un cuplu de succes alături de Cenk Torun, însă cei doi au mărturisit în repetate rânduri că relația lor este una de prietenie și în afara muncii.

Citește și: Cenk Torun și Mahassine Merabet apar într-un nou interviu pentru un post de televiziune din Turcia. Cei doi au pozat într-o ipostază provocatoare pe coperta unei reviste celebre

Nu se cunoaște niciun detaliu legat de o posibilă relație de iubire între cei doi, dar niciun indiciu nu duce către posibili parteneri. Actrița vorbește fluent mai multe limbi străine printre care araba, turca, engleza și franceza. Când nu se află pe platourile de filmare recunoaște că preferă să se odihnească, dat fiind faptul că are o singură zi disponibilă pentru această activitate.

În articolul

Mahassine Merabet continuă să se bucure de aprecierea fanilor în mediul online. Actrița a publicat o nouă fotografie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x