Cenk Torun și Mahassine Merabet apar într-un nou interviu pentru un post de televiziune din Turcia. Cei doi au pozat într-o ipostază provocatoare pe coperta unei reviste celebre

Publicat pe 07.04.2024 la 13:10 Actualizat pe 07.04.2024 la 08:53

Cenk Torun și Mahassine Merabet își surprind fanii într-un nou interviu pentru un post de televiziune turcesc. Cei doi au povestit secrete din spatele camerelor și multe altele.

actori stau unul lângă celălalt

Cenk Torun și Mahassine Merabet apar într-un nou interviu pentru un post de televiziune din Turcia

Happy Channel

Cenk Torun și Mahassine Merabet joacă rolurile de protagoniști în serialul Capcana iubirii – Esaret. Formează cel mai îndrăgit cuplu de pe micile ecrane la ora actuală. Astfel, au ținut să ofere un nou interviu pentru un post de televiziune din țara natală și să ofere noi detalii din viața personală.

Cenk Torun și Mahassine Merabet apar într-un nou interviu pentru un post de televiziune din Turcia

Invitați în cadrul unei emisiuni speciale, au luat pe rând cuvântul și au adus la cunoștință detalii din viețile profesionale. În ceea ce-l privește pe Cenk Torun, acesta a jucat în Cilgin Bediș ( 1996). Astfel, îl consideră ca fiind unul dintre cele mai importante proiecte din cariera sa. Adaugă faptul că este serialul care a adus un impact important la acea vreme, date fiind resursele pe care le-au avut producătorii în acel an. A fost de asemenea, cel de-al doilea rol al său, așa cum menționează actorul.

Urmărește Capcana iubirii, de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul contact pe care l-a avut cu lumea artistică a fost în cadrul videoclipului artistei Yildiz Tilbe pentru melodia “Delikanlim” ( 1994). Un proiect pe care la început l-a refuzat, însă care i-a fost din nou adus în atenție de către prietenii și managerii mamei sale artiste. Conform propriilor declarații, a urmat un proiect de comedie. Cu toate acestea, nu a fost atât de apreciat la momentul acela, dată fiind gândirea critică din țara natală. Serialul a avut finalul cu episodul 8. Deși proiectul Cilgin Bediș a continuat pentru o perioadă lungă de timp, a fost nevoie ca producția să fie stopată din cauza problemelor economice.

Citește și: Cine este Cenk Torun, protagonistul din Capcana iubirii – Esaret. Află totul despre îndrăgitul actor

Și-a început cariera în anii ’90, însă de-a lungul timpului imaginea sa nu a suferit foarte multe modificări. Este apreciat atât pe rețelele sociale, cât și în fața micilor ecrane, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cu toate că acum este actor, a menționat că de-a lungul timpului a schimbat mai multe locuri de muncă.

A lucrat ca manager de hotel și restaurant pentru o lungă perioadă, însă fiind o persoană discretă cu viața personală, nu a oferit prea multe detalii. De asemenea, a fost și antrenor ( profesor). Spune că fizicul de invidiat se datorează genelor bune pe care le-a primit din familie.

Povestea de viață a îndrăgitei Mahassine Merabet din Capcana iubirii – Esaret

După ce faimosul actor Cenk Torun și-a adus în atenția publicului istoria de viață, a venit rândul frumoasei sale colege de platou să facă anumite declarații importante. Fiind la primul său proiect, a reușit să se facă îndrăgită de fanii din lumea întreagă. Cu toate că nu și-a dorit niciodată să fie actriță, a urmărit serialele turcești încă din copilărie.

Citește și: Cenk Toruk și Mahassine Merabet apar într-un nou interviu și vorbesc despre munca în cadrul seriei Capcana iubirii – Esaret. Actorii, într-o ipostază cu totul diferită

“La început le-am urmărit dublate, după ce-am mai crescut am început să le urmăresc cu subtitrări. După aceea am fost la facultate și am studiat comunicare și media. Am fost prezentatoare cât am locuit în Maroc.”, a mărturisit vedeta. Este actriță, însă profesia sa de bază este de jurnalistă și prezentatoare. Repetă faptul că a învățat să vorbească în turcă după ce a urmărit mai multe seriale. A studiat limba în cadrul unui institut pe nume Yunus Emre și a obținut certificatul A1. Ulterior, și-a dorit să-și îmbunătățească performanțele.

În articolul

Cenk Torun și Mahassine Merabet apar într-un nou interviu pentru un post de televiziune din Turcia. Cei doi au pozat într-o ipostază provocatoare pe coperta unei reviste celebre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x