Seray Kaya din Micuța rază de soare este de nerecunoscut. Vedeta și-a schimbat complet stilul

Publicat pe 19.09.2023 la 11:06 Actualizat pe 19.09.2023 la 12:05

Seray Kaya și-a schimbat complet stilul pentru cel mai nou proiect profesional. Cum apare vedeta în mediul online și ce au avut de spus fanii.

Seray Kaya poartă o rochie roz și părul lung, desprins, ondulat

Seray Kaya din Micuța rază de soare este de nerecunoscut

Happy Channel

Seray Kaya a devenit cunoscut publicului în serialul Femeie în înfruntarea destinului atunci când a interpretat un rol de antagonistă. A revenit la Happy Channel în serialul Micuța rază de soare alături de Berk Oktay în rolul de protagonistă. Recent s-a lăsat fotografiată într-un stil complet nou.

Seray Kaya din Micuța rază de soare este de nerecunoscut

A ținut să lipsească o perioadă din mediul online, însă recent a revenit în atenția fanilor cu o schimbare radicală de look. Are părul scurt și breton, însă frumusețea nu i-a dispărut de pe chip. A subliniat că această decizie a fost luată din plăcere, dar și pentru noul proiect profesional.

Urmărește Micuța rază de soare, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Încerc constant lucruri noi în cariera mea. Ceva frumos va veni în curând. Nu o să spun nimic despre asta deocamdată.”, a transmis vedeta din Turcia. Are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. S-a lăsat văzută într-un costum negru și sutien transparent, dar și jeanși și un hanorac ce îi lasă la vedere abdomenul de invidiat.

Citește și: Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte. Actorii au finalizat proiectul și au publicat ultimele fotografii în mediul online

Și-a început cariera în 2012, atunci când a jucat rolul Rezzan în serialul “Carierul liniștit” ( Huzur Sokağı), timp de 2 episoade. A urmat în 2014 proiectul “Familia soțului meu” ( Kocamın Ailesi), acolo unde a jucat alături de Gokhan Alkan rolul principal.

Între 2017 și 2020 a urmat serialul Femeie în înfruntarea destinului, acolo unde a jucat rolul “Șirin”. A reușit să-i fascineze și pe internauți. Tânăra actriță de 32 de ani s-a lăsat fotografiată în bikini, iar trupul său impecabil nu a putut fi trecut cu vederea.

“Nu sunt ceea ce credeți, nu sunt niciunul dintre lucrurile pe care le credeți.”, a scris într-o postare în mediul online. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

“Frumoasă femeie”, “Această coafură îți vine perfect”, „Ești așa de frumoasă”, „Foarte modernă, foarte drăguță”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Seray Kaya a negat zvonurile că ar avea o relație cu Doğukan Güngör

Într-o întâlnire cu jurnaliștii, faimoasă vedetă Seray Kaya a negat că ar avea o relație cu Doğukan Güngör, protagonistul din Șerbet de afine.

Citește și: Seray Kaya din Micuța rază de soare este îndrăgostită de un muzician. Cum arată Mert Demir, bărbatul care i-a furat inima

“Nu vorbesc despre viața mea privată. Nu este nimeni în viața mea. Cred că este de ajuns. Doğukan este o persoană pe care o iubesc foarte mult, dar să nu vorbim despre acestei idei.”, a declarat vedeta din Micuța rază de soare. La finalul primului sezon Șerbet de afine, actorul a menționat că va pleca în vacanță.

“Totul este bine. Am ajuns la final, vacanța a început. Cred că n-o să fac prea multe în luna iunie. O să-mi dedic timp pentru mine. O să încep cu vacanțe scurte în iulie și august.”, a punctat actorul.

În ceea ce o privește pe Seray Kaya, aceasta a subliniat că nu obișnuiește să-și planifice vacanțele, fiind o persoană spontană.

“Nu sunt o persoană care să-și planifice vacanțele. Merg unde doresc. Am fost curioasă să văd Egiptul așa că am fost și a fost plăcut. Iubesc să merg în Çeşme și Alaçatı în fiecare vară.

În articolul

Seray Kaya din Micuța rază de soare este de nerecunoscut. Vedeta și-a schimbat complet stilul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x