Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte. Actorii au finalizat proiectul și au publicat ultimele fotografii în mediul online

Publicat pe 10.02.2024 la 21:30 Actualizat pe 10.02.2024 la 21:22

Seray Kaya și Berk Oktay formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane la momentul actual. Cei doi au finalizat proiectul și au publicat ultimele imagini alături de colegii de platou.

Berk Oktay și Seray Kaya se uită unul în ochii celuilalt

Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte

Happy Channel

Se pare că filmările au luat sfârșit pentru actorii din “Micuța rază de soare”. În țara de origine Berk Oktay și Seray Kaya și-au luat la revedere de la colegii de platou cu ultimele imagini publicate în mediul online.

Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte

Seray Kaya a fost cea care a publicat pe pagina personală de Instagram mai multe fotografii realizate pe platourile de filmare în ultima zi de muncă. Alături de colegii săi a zâmbit pentru ultima oară și a ținut să-și încânte și fanii cu cele mai inedite momente. A devenit populară în lumea întreagă cu rolul “Șirin” din “Femeie în înfruntarea destinului”, dar a ajuns să fie iubită de publicul larg cu rolul din “Micuța rază de soare”. A devenit una dintre cele mai prolifice vedete ale generației sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Micuța rază de soare” a ajuns la final în Turcia, însă încă de la început a primit foarte multe aprecieri pozitive. Cuplul Seray Kaya și Berk Oktay va fi reamintit multă vreme de acum înainte, iar cei doi au format fără doar și poate o relație strânsă de prietenie.

În timp ce Seray Kaya și-a dezvoltat cariera cu rolul Elif, a experimentat fără doar și poate o creștere a prietenilor și în mediul online. A impresionat cu emoționantă performanță. Sinergia dintre protagonistă și partenerul de platou nu a putut fi trecută cu vederea. “Micuța rază de soare” va fi fără doar și poate un proiect memorabil, chiar dacă povestea a luat o cu totul altă întorsătură la finalul sezonului.

Performanțele protagoniștilor vor readuce mereu în atenția fanilor povestea dintre Firat și Elif. Întreaga echipă se îndreaptă acum către noi proiecte profesionale.

“Sunt foarte norocoasă că am parcurs acest drum profesional alături de tine. Dragul meu Beko, dragul meu partener, dragul meu vecin, te iubesc foarte mult.”, i-a scris Seray Kaya lui Berk Oktay, arată seriesturkish.com.

Berk Oktay și Seray Kaya au creat drumul către succesul serialului “Micuța rază de soare”

Încă de la începutul poveștii, cei doi actori au reușit să aducă o armonie deosebită pe micile ecrane. A reușit să aducă în fața televizoarele mai mulți telespectatori decât era de așteptat, în special din afara Turciei. Berk Oktay este cunoscut pentru roluri în serialele Savaşçı (Warrior) și Yasak Elma (Forbidden Apple).

Citește și: Cine este Berk Oktay, protagonistul din serialul turcesc “Micuța rază de soare”. Află totul despre îndrăgitul actor

“De fapt, nu este vorba despre nicio pauză. Problema este copilul din mijloc. Este foarte clar ce ar face Fırat dacă nu ar exista un copil. Ar face totul sau ar vota împotriva familiei sale și ar continua cu Elif. Pe de-o parte, există mama și sora lui și legăturile de sânge, dar mai e și unchiul lui, Güneş. Cumva trebuie să rămână la mijloc. Și va mai fi un motiv foarte important pentru care trebuie să rămână implicat. Trebuie să se comporte ca un fel de pod pentru fiecare. Probabil va fi ca un borca plin cu probleme.”, a povestit Berk Oktay, arată seriesturkish.com.

În articolul

Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte. Actorii au finalizat proiectul și au publicat ultimele fotografii în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x