18 celebritati care poarta acelasi nume si prenume

Publicat pe 02.05.2013 la 15:35 Actualizat pe 02.05.2013 la 23:15

Vanessa Williams

In showbiz, trebuie sa te remarci - prin atitudine, aparitie si nume. Multe celebritati au renuntat la numele din certificatul de nastere pentru a adopta unul de scena, de impact, altele au facut aceeasi miscare pentru a se deosebi de alte vedete. Iata topul celebritatilor imposibil de deosebit dupa nume:

Michelle Williams

Actrita nominalizata la trei Premii Oscar, cea care i-a dat viata lui Marylin Monroe in pelicula omonima, poarta acelasi nume cu una din fostele membre ale trupei Destiny's Child.

Kate Hudson

Una este blonda, fiica lui Goldie Hawn si actrita de comedii romantice, alta este cantareata, adora sa se joace cu peruci si trece dintr-o drama romantica in alta. Numele adevarat al lui Katy Perry este Katheryn Elizabeth Hudson, Katy Hudson la inceputul carierei sale, cand inca nu era una din cele mai iubite cantarete de muzica pop.

Michael Douglas

Actorul din "Basic Instinct" poate fi usor confundat cu alt actor celebru, daca privim numele din certificatul de nastere. Michael Keaton, personajul principal din filmul "Batman" regizat de Tim Burton, este numele de scena al actorului Michael John Douglas.

Michael Jordan

Cunoscut jucator de baschet are un tiz. Vorbim despre tanarul actor din "Parenthood", "Chronicle" si "The Wire", unde l-a interpretat pe Wallace.

Albert Einsten

Va vine sa credeti sau nu, dar au existat doi Albert Einstein. Fizicianul celebru poarta acelasi nume ca un comediant de renume, Albert Brooks, nascut insa Albert Lawrence Einstein.

Davy Jones

Pe de o parte il avem pe Davy Jones, membrul trupei The Monkees, pe de alta parte il avem pe celebrul David Bowie, nascut David Jones.

Jason Alexander

Nimeni nu il va uita pe Jason Alexander, George Costanza din "Seinfeld", dar pe tizul sau, primul sot al lui Britney Spears, l-au dat multi uitarii.

Jay-Z

Stiati ca numele oficial al lui Jay-Z este Shawn Corey Carter? Mai mult, rapperul are acelasi nume ca pustanul blond din High School Musical.

Vanessa Williams

Dansatoarea, castigatoarea premiului Miss America si actrita din "Desperate Housewives" s-a nascut cu acelasi nume ca o alta colega de breasla, actrita populara pentru rolul din Melrose Place.

În articolul

18 celebritati care poarta acelasi nume si prenume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele ore sunt critice
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive
as.ro
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: „Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x