19 actori care au murit in timp ce filmau

Publicat pe 23.10.2013 la 16:47 Actualizat pe 23.10.2013 la 16:55

Sunt o multime de celebritati care au murit in timpul filmarilor unor pelicule ori a unor show-uri tv. Aceste morti neasteptate au socat o lume intreaga.

Heath Ledger

Heath a fost gasit mort 22 ianuarie 2008 in apartamentul sau din Manhattan. Se pare ca luase o supradoza. Tocmai terminase filmarile la The dark Knight si era in mijlocul productiei The Imaginarium of Dr. Parnassus.

Marilyn Monroe

Cea mai faimoasa blonda a Hollywood-ului filma Somethings Got to Give atunci cand a murit – 6 august 1962. Cauza mortii sale – o doza de barbiturice.

Brandon Lee

Fiul legendarului actor Bruce Lee a murit intr-un accident stupid pe platourile de filmare de la The Cow – pe 31 martie 1993.

Personajul interpretat de el trebuia sa moara impuscat. Arma folosita mai continea inca un fragment de glont adevarat. A fost impuscat in abdomen si a murit in cursul zilei. Avea 28 de ani.

River Phoenix

Inainte de a termina filmarile la Dark Blood, River Phoenix a murit din cauza unei supradoze de droguri, pe 31 octombrie 1993.

Filmul a ramas neterminat timp de 19 ani. Abia in 2012 a fost terminat.

Cory Moneith

Starul din comedia Glee a fost si el gasit mort pe 13 iulie a anul acesta. Serialul luase o binemeritata pauza intre sezoanele patru si cinci.

Cory a murit din cauza unei combinatii letale de heroina si alcool. Avea 31 de ani.

Natalie Wood

A murit chiar in timpul productiei Brainstorm inecata pe Insula Catalina din California pe cand se afla intr-o excursie cu barca impreuna cu sotul sau Robert Wagner, colegul sau de film Christopher Walken si capitanul barcii. Totul se intampla pe 29 noiembrie 1981.

John Ritter

Pe 11 septembrie 2003, in timpul filmarilor oentru comedia 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter, John a suferit un atac de cord, a fost dus la spitalul ce era peste strada, dar a murit in acea seara.

Steve Irwin

Iubitul aventurier australian Steve Irwin, cunoscut ca si Vanatorul de crocodili a murit intepat in inima de coada otravitoare a unei pisici de mare. Se intampla pe 4 octombrie 2006.

Bela Lugosi

Starul de filme Horor, Bela Lugosi, care a jucat si rolul Contelui Dracula, a murit din cauza unui atac de cord pe 16 august 1956 in timpul filmarilor de la Plan 9 from Outer Space.

John Candy

A suferit de un atac de cord si a murit in somn pe 4 martie 1994. Se intampla la cateva ore dupa ce a filmat scenele finale ale comediei Wagons East.

David Strickland

In timpul filmarilor celei de al treilea sezon al comediei Suddenly Susan, David Strickland s-a sinucis pe 22 martie 1999 in camera sa de hotel din Las Vegas.

Redd Foxx

Cunoscut datorita comediei clasice Sanford and Son, Redd Foxx a murit pe 11 octombrie 1991 din cauza unui atac de cord pe platourile de filmare ale show-ului The Royal Family.

Diana Hyland

A fost diagnosticata cu cancer la san si a murit pe 27 martie 1977, la 12 zile dupa difuzarea de catre ABC a primului episode din Eight is Enough.

Personajul ei a fost scos definitiv.

Vic Morrow

Veteranul a murit pe 23 iulie 1982 in timp ce filma Twillight Zone: The Movie, impreuna cu doi copii ce jucau si ei in film. Au fost striviti de un elicopter.

Tyrone Power

Cunoscut datorita peliculeii Solomon and Sheba, a suferit si el un ata de cord pe platourile de filmare. A murit in drum spre spital la 15 martie 1958.

Michael Conrad

Actorul castigator de Emmy din Hill Street Blues a murit de cancer de uretra pe 22 noiembrie 1983, in timpul filmarilor celui de al patrulea sezon.

Jim Davis

Cunoscut datorita rolului lui Jock Ewing, capul familiei Ewing din serialul Dallas, Jim a aparut in 75 de episoade de-a lungul a trei sezoane.

A murit insa din cauza unei tumori pe creier pe 26 aprilie 1981. Personajul sau a fost “omorat” intr-o prabusire de elicopter.

Nicholas Colasanto

Avand probleme cu inima, Colasanto a murit pe 12 februarie 1985. Filma Cheers.

Oliver Reed

Actorul britanic a murit intr-un bar din Malta pe 2 mai 1999, in timpul productiei Gladiator. A suferit un atac de cord dup ace consumase mari cantitati de alcool.

Scenele din film au fost completate cu ajutorul unor tehnici speciale si ale dublurilor.

În articolul

19 actori care au murit in timp ce filmau

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x