5 modele de incaltari pe care este musai sa le ai in bagajul tau de vara asta

Publicat pe 18.06.2018 la 16:57 Actualizat pe 18.06.2018 la 17:01

Am intocmit un top 5 al incaltarilor pe care ar trebui sa le adaugi in bagajul tau de vacanta.

Odata cu instalarea sezonului cald stim sigur ca iti fuge gandul mai mult catre vacante si zile relaxante in care sa te rupi de agitatia cotidiana. Ei bine, da, dar nu asta nu inseamna ca trebuie sa fii mai putin fashion. Ba dimpotriva, e de preferat sa fii intotdeauna pregatita. Atunci cand vorbim despre incaltamintea de dama stim sigur ca ea nu este nicicand suficienta, si mai mult decat atat, ea trebuie aleasa in functie de momentul zilei, ocazie sau pur si simplu starea de spirit.

Ca atare, noi am intocmit un top 5 al incaltarilor pe care ar trebui sa le adaugi in bagajul tau de vacanta, dupa cum urmeaza:

Stilettos

Acest model de pantofi sunt o piesa statement si cu siguranta te pot scoate din orice incurcatura. In functie de stilul tau, ii poti asorta foarte usor atat la o rochie de seara cat si la o pereche de jeans clasici. Daca adaugi atitudinea potrivita, nu ai cum sa treci neobservata. Nu ar strica sa arunci o privire si sa pui pe lista ta de shopping o pereche de pantofi Passpartous. In aceasta perioada ii poti gasi la preturi senzationale, deci cu siguranta merita toata atentia ta!

Sandale de tip platforma

Ele sunt elementul care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba si bagaj in aceasta perioada. Pe langa faptul ca sunt extrem de comode si pratice, le poti integra foarte simplu in aproape orice outfit estival: fie ca vorbim despre o rochie de zi vaporoasa sau pereche de jeans evazati si un tricou basic. Nu mai sta pe ganduri si alege si tu perechea potrivita!

Balerinii

Te pot transforma foarte repede intr-o printesa urbana, capabila sa strabata strazile orasului in lung si lat ore intregi. Daca ti-ai propus ca in aceasta vara sa explorezi la pas cate mai multe locuri din peisajul urban, fii convinsa ca o astfel de pereche trebuie sa isi faca loc in bagajul tau!
Incaltarile sport Este important ca acestea sa tina cont de trendurile actuale, asa ca nu le taia de pe lista. Daca ai un stil usor eclectic, ei se pot transforma intr-o piesa destul de versartila. Cu ajutorul lor poti compune tinute speciale de zi daca esti mai indrazneata si ai un spirit usor nonconformist.

Flip flops

Nu ii puteam rata, caci vara fara o astfel de pereche de slapi nu este la fel…
Indiferent ca mergi la piscina ori la mare, acestia sunt cea mai comoda abordare pe care o poti avea vara asta (asta daca ne referim doar la incaltaminte).

Opteaza pentru o pereche, doua in culori frumoase si asorteaza-le unui pareo, respectiv costum de baie in nuante electrizante.

Cu topul incalatrilor gata intocmit, fii sigura esti pregatita sa incepi aventura ta din aceasta vara. Nu uita sa iti personalizezi tinutele si sa lasi creativitatea sa iti descrie fiecare abordare. Indrazneste sa ai curaj, si de ce nu, chiar sa fii remarcata altfel!

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

5 modele de incaltari pe care este musai sa le ai in bagajul tau de vara asta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x