A decis să mănânce doar banane timp de 12 zile, iar rezultatul este spectaculos!

Publicat pe 03.08.2015 la 10:28 Actualizat pe 03.08.2015 la 11:21

Consumul exclusiv de banane nu este tocmai recomandat, însă cu o pregătire riguroasă poți observa câteva schimbări benefice. Julia Tarbes este nutriționistă și coach motivațional, și a decis să nu consume nimic altceva timp de 12 zile, pentru a-și curăța corpul. Bananele sunt un fruct, deși bogat caloric, care conține fructoză, glucoză, fibre și te ajută să rămâi sătul pentru mai multă vreme

Consumul exclusiv de banane nu este tocmai recomandat, însă cu o pregătire riguroasă poți observa câteva schimbări benefice. Julia Tarbes este nutriționistă și coach motivațional, și a decis să nu consume nimic altceva timp de 12 zile, pentru a-și curăța corpul. Bananele sunt un fruct, deși bogat caloric, care conține fructoză, glucoză, fibre și te ajută să rămâi sătul pentru mai multă vreme.

Primul lucru pe care l-a remarcat a fost o relaxare a stomacului și o digestie liniștită.

- Am avut o senzație grozavă pentru că intestinele au devenit foarte calme. De asemenea am observat că totul era mai ușor, nu mai resimțeam stresul și m-am putut concentra mai mult, mărturisește Julia.

Și ea și soțul său, Paul, s-a alăturat experimentului, ambii fiind vegani și bucurându-se de o grădină plină de fructe și legume, la discreție.

Înainte de schimbările de dietă, Julia suferea de nivel ridicat de zahăr în sânge, probleme digestive, candida, depresie, dezechilibru hormonal și incapacitatea de a rămâne însărcinată timp de ani buni. După modificările care au apărut, sănătatea sa s-a îmbunătățit și a dat naștere unui copil. Întreaga sa viață s-a schimbat.

Cu toate acestea, trebuie să aveți mare grijă înainte de a începe o astfel de experiență. Pentru cei care au probleme de tiroidă, această dietă poate fi lipsită de productivitate și poți ajunge la lipsă de vitamina B12, fier, zinc și calciu, care duc la anemie.

Dieta nu se recomandă femeilor însărcinate, bătrânilor și copiilor, fiind indicat să consultați medicul înainte de orice schimbare.

În articolul

A decis să mănânce doar banane timp de 12 zile, iar rezultatul este spectaculos!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme severă până la noapte
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x