A fost agresată de iubit, dar încă nu şi-a scos inelul de logodnă! Află motivul, din cele mai sincere declaraţii ale lui Linsday Lohan!

Publicat pe 08.08.2016 la 12:44 Actualizat pe 08.08.2016 la 15:53

După teribile acuzaţii de violenţă şi un video care îi certifică spusele, Linsday Lohan a vorbit sincer despre ceea ce simte acum pentru Egor.

După nenumărate agresiuni din partea iubitului, Linsday Lohan încă nu şi-a scos inelul de logodnă! Află motivul, din cele mai sincere declaraţii ale actriţei!

După teribile acuzaţii de violenţă şi un video care îi certifică spusele, Linsday Lohan a vorbit sincer despre ceea ce simte acum pentru Egor.
Actriţa a povestit pentru dailymail.com despre recentul incident din Grecia, în care Egor o agresa fizic. „Îmi dau seama că o femeie nu poate rămâne într-o relaţie, doar din dragoste. Nicio femeie nu trebuie maltratată şi nu trebuie să rămână lângă acel agresor, care nici nu are de gând să-şi ceară scuze pentru ce a făcut”, a declarat Linsday Lohan.

Deşi iubitul multimilionar a abuzat-o fizic de mai multe ori în ultima perioadă, aceasta nu şi-a scos încă inelul de logodnă. Motivul? Este de părere că între ei. lucrurile încă se pot îmbunătăţi, deşi asta depinde de el. „Încă nu mi-am scos inelul de logodnă. Vreau ca totul să se rezolve, deşi nu ştiu sigur dacă se va putea. Eu m-am îndrăgostit de el, dar mi-a înşelat încrederea şi m-a făcut să mă simt nesigură. Ştiu că nu sunt un înger, dar încerc să rezolv lucrurile. Acum, totul depinde de el. L-am sfătuit să mergem la terpie de cuplu. A venit momentul să mă pun pe mine pe primul loc, familia şi cariera, pentru care am muncit atât! Nu vreau să-mi decepţionez fanii!”, a mai povestit aceasta.

În articolul

A fost agresată de iubit, dar încă nu şi-a scos inelul de logodnă! Află motivul, din cele mai sincere declaraţii ale lui Linsday Lohan!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât a ajuns să coste o casă veche în Centrul Capitalei. După renovare, poate fi vândută cu 2 milioane de euro
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
DeParinti
Terci cu banane și căpșuni. Un mic dejun potrivit pentru orice copil
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x