A murit după ce a dat naștere unor cvadrupleți! Ultimele sale cuvinte îți vor frânge inima!

Publicat pe 18.01.2015 la 13:11 Actualizat pe 18.01.2015 la 13:31

Doi părinți din Arizona au încercat ani la rând să aibă copii. După tratamente de fertilizare in vitro, Erica Morales a aflat că așteaptă cvadrupleți! O veste minunată care, însă, a avut un deznodământ tragic!

Doi părinți din Arizona au încercat ani la rând să aibă copii. După tratamente de fertilizare in vitro, Erica Morales a aflat că așteaptă cvadrupleți! O veste minunată care, însă, a avut un deznodământ tragic!

Cu o lună înainte să ajungă la termen, Erica a fost internată cu tensiune mare. Doctorii au realizat că nu mai este timp de așteptat și au grăbit nașterea - trei fetițe și un băiețel s-au născut complet sănătoși. Din păcate, mama a murit la câteva ore după naștere.

Morales a scris pe Facebook înainte să nască: „El [doctorul] a spus că trebuie să mă interneze până ce nasc. A mai scăzut tensiunea dar cam târziu. O să mă țină sub observație și a cerut câteva analize. În cele din urmă, o să grăbească nașterea sau o s-o amâne până la 34 de săptămâni. Mâine fac 31 de săptămâni. A zis că m-am descurcat fenomenal. Că sunt un exemplu pentru mamele de cvadrupleți. Ar vrea ca toate să se descurce așa de bine ca mine dar trebuie să fim foarte atenți acum, pe final, pentru că poți face infarct de la tensiune mare. Sunt sigură că nu o să fie cazul meu dar se gândește cum să ducă lucrurile la bun sfârșit”.

Realizând că va fi o sarcină prematură, Erica a adăugat: „Întotdeauna vrei mai mult dar uneori trebuie să te relaxezi, să-i mulțumești Domnului pentru ce ți-a dat și să lași totul în mâinile lui. Mulțumesc pentru susținere și rugăciuni”.

Acum, familia și prietenii strâng bani pentru Carlos, soțul ei, pentru a-și putea întreține copiii singur.

În articolul

A murit după ce a dat naștere unor cvadrupleți! Ultimele sale cuvinte îți vor frânge inima!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 mai 2024. Peștii pun familia pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
a1.ro
Cu cât îl plătește Gigi Becali pe Alexandru Ciucu pentru un costum realizat la atelierul lui. Ce preț are și de cât timp îi este client fidel
HelloTaste.ro
Sparanghel la tigaie. Rețetă rapidă și hrănitoare
Catine
Zodii ghinioniste în ziua de 27 mai 2024. Trei nativi se vor confrunta cu probleme
useit.ro
De unde provine petrolul, de fapt. Mulți cred că s-a format din dinozauri, dar adevărul e altul
as.ro
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”
MediCOOL
Utilizările medicinale ale vaselinei. Efectele asupra sănătății organismului
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
5 motive pentru care voluntariatul este benefic pentru copii
MediCOOL
7 alimente bogate în acizi grași Omega-3. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pâine pita. Rețeta celor mai moi pâinici care formează buzunar pentru a fi umplute
x