Alexandra de la Insula Iubirii spune TOT! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația care a făcut-o nefericită!

Publicat pe 08.08.2017 la 15:35 Actualizat pe 08.08.2017 la 16:01

Este cineva in viata ei acum?

Întrebată dacă Alexandra, concurenta de la Insula Iubirii, va pleca acasă cu sau fără Aurel, aceasta nu a stat pe gânduri și a ales. Fără.

Tânăra a postat pe Facebook un amplu mesaj în care se descrie pe sine, noua Alexandra, cea trecută pe sub furcile caudine ale trădării lui Aurel, fostul ei iubit. Ce preocupări are acum Alexandra și dacă există cineva în viața ei, aflați din rândurile de mai jos!

"M-am chinuit să ajung aici, m-am ridicat de nenumărate ori și am petrecut prea multe nopți plângând. Nu-mi pot permite ca un bărbat oarecare să vină, să distrugă tot ca apoi să mă lase cu visele făcute bucăți. N-am timp de pierdut, în timp mi-am clădit speranțe și zilnic lupt pentru mai bine, să ajung acolo unde mi-am dorit. Nu am oferit dragostea în schimbul puterii, lupt și am luptat pentru a ajunge femeia de astăzi.


Nu sunt egoistă dar viața m-a învățat să pretind din ce în ce mai mult! Când vine vorba de bărbați, pășesc greoi și cu grijă. Nu-mi deschid sufletul in fata oricui!


Nu mă afișez cu decolteuri profunde: corpul unei femei nu este o tarabă. Nu mă dezbrac în fața oricui și cu riscul de a părea arogantă, nu stau de vorbă cu băieți superficiali ce se consideră bărbați, cei care nu știu ce-nseamnă tandrețe, nu știu cum se atinge o femeie, nu o admiră și consideră că bărbatul adevărat este cel bun la pat. Nu! Bărbatul adevărat este bun la și de iubit! Astăzi pretind mai mult pentru că-mi cunosc povestea, am fost păcălită, am acceptat comportamente și nu voi comite din nou acea greșeală.


Spune-mi că sunt arogantă dar eu cu proștii nu am ce discuta! Caut bărbatul care înainte de a-mi privi în decolteul meu, îmi citește-n suflet. Caut bărbatul care să-mi spună frumoasă când încă sunt somnoroasă, cel care mă ridică atunci când pic, cel care mă ascultă și-mi înțelege fiecare moft. Nu mă judecă pentru că știe prin câte am trăit!" , a scris tânăra pe contul de socializare.

În articolul

Alexandra de la Insula Iubirii spune TOT! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația care a făcut-o nefericită!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x