Ce nu trebuie să arunce iubitul tău din garderobă în 2014

Publicat pe 14.01.2014 la 14:12 Actualizat pe 14.01.2014 la 14:30

Toamna aceasta, află tendințele în moda masculină din timp ca să știi ce cadou trendy să-i faci iubitului dar și ce să-l convingi să NU arunce din dulap

Toamna aceasta, află tendințele în moda masculină din timp ca să știi ce cadou trendy să-i faci iubitului dar și ce să-l convingi să NU arunce din dulap. „A Painterley Journey”, colecția Burberry Prorsum toamnă - iarnă 2014 pentru bărbați, a debutat cu jachete din piele de oaie, cardigane pescărești și cămăși XXL.

Pe podium, au predominat fibrele naturale, precum mătasea, cașmirul, lâna, cărora li s-au adăugat pielea pictată manual și materiale imprimate cu harta orașului și obiective iconice din Londra. Paleta coloristica a inclus tonurile de gri, albastru cerneala, navy, verde, mov pruna, nuantele de ciocolatiu, camel si portocaliu inchis.     

Trenciurilor usoare, mantourilor supradimensionate cu aspect relaxat, jachetelor din piele de oaie, cardiganelor pescaresti, camasilor XXL cu aspect artistic si vestelor li s-au adaugat accesorii noi: geanta St Ives, realizata din piele intoarsa, lana englezeasca si tesaturi cu motive etnice, esarfe realizate din matase pictata manual, poncho-uri ecvestre din casmir, pantofi brogue si sosete din lana galeza.     

Odata cu lansarea acestei colectii, Burberry si-a extins serviciul “Runway made to order”, prin care clientii  isi pot personaliza piesele favorite si le pot comanda pana la data de 22 ianuarie, pe site-ul www.burberry.com, cu mult timp inainte ca acestea sa fie disponibile in magazine. Astfel, placute metalice cu nume pot fi adaugate la imbracaminte, genti si tricotaje, iar fanii brand-ului isi pot comanda propria versiune a gentii St Ives, avand posibilitatea sa isi aleaga atat pielea, cat si motivele entice.

În articolul

Ce nu trebuie să arunce iubitul tău din garderobă în 2014

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive
as.ro
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: „Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x