Cristinei Spătar îi merge bine DUPĂ DIVORȚUL cu tam-tam. Iată ce MESAJ CU TÂLC a transmis cântăreața

Publicat pe 12.10.2016 la 18:40 Actualizat pe 12.10.2016 la 18:45

Sa fie cantareata indragostita din nou?

Cristina Spătar a trecut prin clipe de coșmar vara aceasta, când soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că vrea să divorțeze. De atunci, cântăreața a intrat într-un con de umbră, a preferat să își petreacă timpul alături de copiii ei, Albert și Aida, care, cu iubirea lor, să o ajute să treacă peste această perioadă neplăcută.
Au trecut trei luni de atunci și, iată, se pare că pentru Cristina Spătar lucruile încep să se îndrepte spre bine. Sau, cel puțin, așa lasă cântăreața să se înțeleagă dintr-un mesaj pe care l-a postat pe internet.

"Toate necazurile pe care le-am avut, toate supărările și obstacolele m-au întărit... Poate nu-ți dai seama atunci când ți se întâmplă, dar să ți se întoarcă spatele, uneori poate fi cel mai bun lucru pentru viitorul tău!”, a scris Cristina.

Dintre toate mesajele de încurajare pe care le-a primit, Cristina Spătar a fost profund impresionată de cel al unei doamne:
O, da Cristina! Prin ce ai trecut tu, am trecut eu acum 9 ani. Am înflorit, îmi cresc copilul cu mare drag și eu sunt un om fericit când îl văd că a crescut și e un adevărat bărbat. Am devenit fericită când am înțeles că trebuie să mă iubesc foarte mult pe mine și nimeni nu mă poate face fericită, decât eu și copilul meu. Te ador draga mea, și zâmbeam deseori când îți citeam tristețea pe chip, pentru că știam că vei fi fericită în viitor”.

Pe 26 iulie 2008, Cristina Spătar şi Alin Ionescu îşi jurau iubire veşnică în faţa Domnului. Nu au apucat să aniverseze opt ani de la acest eveniment, căci solista a mers la notar să depună actele de divorţ, după ce s-a tot străduit să își salveze căsnicia. Alin Ionescu (39 de ani) şi Cristina Spătar (44 de ani) au hotărât să meargă pe drumuri separate după aproape nouă ani de la cununia civilă şi opt de la cea religioasă.

În articolul

Cristinei Spătar îi merge bine DUPĂ DIVORȚUL cu tam-tam. Iată ce MESAJ CU TÂLC a transmis cântăreața

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tot mai multe incidente cu avioanele Boeing. Expert, despre cât de sigure sunt aeronavele 737 MAX cumpărate de TAROM
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x