Cu frumusețea la vedere! Femeile au curajul să se dezbrace în fața camerelor pentru a demonstra ce înseamnă un decolteu FRUMOS!

Publicat pe 12.01.2015 la 13:24 Actualizat pe 12.01.2015 la 13:42

Fiecare dintre noi are un complex, mai cu seamă membrele sexului frumos, care se întrec în nemulțumiri legate de propriul corp. Unul dintre cele mai importante "puncte de atracție" sunt sânii

Joanna McClure/ refinery29

Fiecare dintre noi are un complex, mai cu seamă membrele sexului frumos, care se întrec în nemulțumiri legate de propriul corp. Unul dintre cele mai importante "puncte de atracție" sunt sânii.

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor consideră drept modele vedetele din showbiz, ce insistă să se remarce prin implanturi cât mai apetisante, dar uită să mai fie și naturale.

În realitate, fiecare dintre noi ar trebui să se privească în oglindă și să descopere că există o latură frumoasă în orice parte a trupului nostru. Pentru a vă convinge am strâns câteva imagini în galeria foto, care exprimă cel mai bine ce înseamnă adevărata frumusețe, naturală.

Fie că este vorba despre sâni voluptoși, din naștere, ori decolteu ferm dar nu atât de proeminent, femeile trebuie să învețe să se iubească așa cum sunt. Unde mai pui și faptul că multe dintre doamne au avut experiențe neplăcute din pricina cancerului de sân.

O poveste în imagini vă va sensibiliza, făcându-vă să vă gândiți de două ori înainte de a vă privi cu ochi critic în oglindă.

În articolul

Cu frumusețea la vedere! Femeile au curajul să se dezbrace în fața camerelor pentru a demonstra ce înseamnă un decolteu FRUMOS!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Când s-a produs cea mai puternică furtună solară înregistrată vreodată de oameni. Este cunoscută şi sub numele de "Evenimentul Carrington"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x