Cum se imbraca copiii celebritatilor. Inspira-te si schimba-i look-ul micutului tau!

Publicat pe 09.10.2013 la 12:28

Atat retelele de socializare, dar si multe site-uri celebre sunt “inundate” de copiii starurilor de la Hollywood, ce sunt dependenti de moda. Pe langa hainele in tendinte pe care le poarta, acestia au o atitudine demna de un model veridic

Suri (Cruise)

Fetita lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes, adopta o atitudine chic, avand un aer foarte elegant. Aceasta poarta trench-uri si pantofi in tendinte, ce ar putea starni invidia oricarei fashioniste. In plus, Katie Holmes a dezvaluit ca fetita, in varsta de sase ani, se imbraca singura.

Leni (Klum)

Fiica modelului Heidi Klum atrage simpatia prietenilor virtuali ai mamei sale optand pentru tinute elegante, aseamanatoare celor de pe covorul rosu. Desi are doar opt ani, Leni prefera piesele vestimentare sofisticate.

Emme (Anthony)

Jennifer Lopez are un copil minunat, ce a dezvoltat, inca de la o varsta frageda, abilitatea de a combina hainele. Este o mica “fashionista”, la fel ca si mama ei. In varsta de doar cinci ani, se imbraca in functie de evenimentele la care participa.

Harper Seven (Beckham)

Este clona Victoriei. Are aproape doi ani si este la fel de frumoasa ca si mama ei. In plus, straluceste purtand tinute in tendinte. Sotia fotbalistului David Beckham declara ca micuta are o intrega colectie de rochii si pantofi semnate de creatori de moda celebri.

Honor Marie (Alba)

Fiica Jessicai Alba are o personalitate puternica, ce se reflecta in hainele pe care le poarta. Nu a implinit inca cinci ani, insa se imbraca bine si prefera culorile vibrante si imprimeurile.

Valentina (Pinault)

Fetita Salmei Hayek ii place sa fie feminina. Aproape intotdeauna opteaza pentru piese vestimenare cu imprimeuri florale si tonuri pastel.

Foto: Hepta

În articolul

Cum se imbraca copiii celebritatilor. Inspira-te si schimba-i look-ul micutului tau!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x