Cum te recomandă semnul zodiacal. Ce ZEIȚĂ ești în funcție de zodie

Publicat pe 27.06.2016 la 16:35 Actualizat pe 27.06.2016 la 17:06

Ești pasională, plină de viață sau ești o luptătoare, care nu se lasă până ce nu-și vede țelul atins? Ținând cont de caracteristicile zodiei tale, poți afla ce zeiță a Olimpului ești în materialul următor!

Ești pasională, plină de viață sau ești o luptătoare, care nu se lasă până ce nu-și vede țelul atins? Ținând cont de caracteristicile zodiei tale, poți afla ce zeiță a Olimpului ești în materialul următor!

Trăsăturile esențiale ale semnului zodiacului, în care te-ai născut, te pot ajuta să descoperi mai multe despre tine. Spre exemplu, cu ce zeiță a Olimpului te asociezi.

Berbec
Nativele în această zodie sunt moştenitoare ale Atenei. Ştii, zeiţa curajoasă şi înţeleaptă, iubită de oameni! La fel ca ea, femeile în berbec au potențial de lider şi se remarcă în tot ceea ce fac.

Taur
Eşti născută sub acest semn astral? Geea, zeiţa-Pământ, îţi guvernează existenţa. Este vorba despre cea dintâi, care a dat naştere la celelalte zeiţe din Olimp, şi simbolizează creaţia, renaşterea şi maternitatea. Dacă eşti în această zodie, înseamnă că te caracterizează o putere incredibilă de a face faţă provocărilor, în timp ce menţii un echilibru în familiei şi îi asiguri siguranţa financiară.

Gemeni
Cele mai multe personalităţi care s-au născut în această zodie se află sub influenţa lui Calliope, cea mai dăruită dintre zeiţe. Talentată, Calliope dansa, cânta, compunea poezii şi recita, iar oratoria era un alt punct forte al ei. Aceste caracteristici s-au transmis de-a lungul timpului nativelor în gemeni.

Rac
Dacă te-ai născut sub acest semn astral, personalitatea îți este influențată de Demetra, durerea maternităţii. Legenda spune că această zeiță simbolizează suferinţa mamelor care îşi pierd copiii. De aceea, la femeile în rac există un instinct matern şi o dragoste de copii foarte puternică.

Leu
Nativele în leu sunt sau ar trebui să fie precum Afrodita, regina frumuseţii. Capricioasă şi generoasă, în acelaşi timp, Afrodita a lăsat moștenire leoaicelor firea ei dificilă și o pasiune nemaiîntâlnită de a-și trăi viața.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Cum te recomandă semnul zodiacal. Ce ZEIȚĂ ești în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x