Dana Nălbaru, mămică pentru a treia oară? "Mă gândesc serios....". Declaraţiile INCREDIBILE ale artistei!

Publicat pe 08.12.2016 la 13:05 Actualizat pe 08.12.2016 la 14:04

Dana Nalbaru, o mamica activa si implicata!

Facebook

Dana Nălbaru afirmă că şi-a dorit mereu un frăţior sau o surioară pentru fiica cea mare, Sofia. Iar asta s-a întâmplat în vara anului 2015, când artista a devenit mămica unui băieţel.

De atunci, solista formaţiei Hi-Q nu mai are timp pentru nimic, iar viaţa s-a transformat într-o permanentă alergătură. De altfel, vedeta a povestit pe blogul său cum este viaţa "în patru"!.

Mă trezesc în fiecare dimineață în jurul orei 6.30-7.00. Nu-mi pun ceasul să sune pentru că el e cel care-mi da trezirea, la fel cum se întâmplă și în timpul nopții de câteva ori, atunci când vrea să mănânce sau să mă simtă aproape. Îmi fac cafeaua și-o savurez lângă el în timp ce ne uităm pe câte-o cărticica sau redescoperim jucăriile dacă a avut Dragoș timp să le aranjeze în cutii în seară dinainte, atunci când eu îl culc. După oră opt nicio zi nu mai seamănă cu altă.

Spăl rufe și vase, gătesc, fac ordine și curățenie în casă, o duc și o aduc pe Sofia de la cursuri, mă joc cu copiii, merg la cumpărături, la film, să mă văd cu câte-o prietenă, la studio să termin proiectele pe care le-am început, onorez invitații la diverse conferințe sau proiecte la care sunt invitată și care îmi plac, îl însoțesc (împreună cu copiii) pe soțul meu la filmări, îl spăl pe K și-l pregătesc de somn, citesc cu Sofia sau doar o țin în brațe și vorbim până adoarme și ea, beau un sfert de pahar de vin cu soțul meu și povestim “de-ale noastre” în liniște și după ce toate luminile s-au stins, adorm.

Desigur, asta e partea romantică a lucrurilor. Pe de altă parte, dimineață, când se apropie momentul că Dragoș să plece la filmare încep să simț tensiune și exact înainte de a ieși el pe ușă îmi vine să mă agat de piciorul lui și să urlu exact cum face un copil care e în primele zile la grădiniță și mami urmează să plece.

Când ajunge acasă aștept câteva minute, îl laș să se spele pe mâini și i-l pun pe Kadri în brațe. Atunci mă apuc să fac ce n-am apucat în timpul zilei, sunt pe repede înainte, de cele mai multe ori obosesc înainte de a termină tot și decid că, oricum, e și mâine o zi", spune Dana.

Dar, cu toate acestea, artista mărturiseşte că îşi mai doreşte un copil şi deja se pregăteşte pentru asta!

"Viață cu doi copii e … că n-ai timp să te plictisești. Și-mi place. Mă gândesc serios la al treilea. Exact în momentul asta Sofia mi-a pus o pereche de pantaloni de pijama în cap, că să mă asortez cu ei în timp ce se aleargă în jurul meu. Mă concentrez cu greu la ce scriu aici așa, că termin textul acum …", a mai scris vedeta pe blogul personal.

În articolul

Dana Nălbaru, mămică pentru a treia oară? "Mă gândesc serios....". Declaraţiile INCREDIBILE ale artistei!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x