Și-a vândut câinele ca să trăiască! Povestea lui Sylvester Stallone te va ajuta să lupți pentru visurile tale

Publicat pe 01.07.2014 la 14:16 Actualizat pe 01.07.2014 la 14:36

De multe ori invidiezi succesul unei persoane, presupunând că a venit peste noapte sau că nu a trebuit să depună efort pentru a-și câștiga locul în societate. De fapt, așa cum o dovedește și povestea vieții lui Sylvester Stallone, pentru a avea succes, trebuie să treci mai întâi prin infern:

toutlecine.com

De multe ori invidiezi succesul unei persoane, presupunând că a venit peste noapte sau că nu a trebuit să depună efort pentru a-și câștiga locul în societate. De fapt, așa cum o dovedește și povestea vieții lui Sylvester Stallone, pentru a avea succes, trebuie să treci mai întâi prin infern!

Stallone s-a născut cu paralizie pe partea stângă a feței. Vorbea cu dificultăți și nimeni nu credea că va deveni actor. Când a venit la New York pentru audiții, nimeni nu voia să-i dea de muncă. La un moment dat, a trebuit să doarmă trei săptămâni în refugiul de autobuze din New Jersey. Lucrurile au devenit atât de grele, încât a fost nevoit să-și vândă cățelul pentru 25 de dolari unui străin. Atunci a știut că mai rău de atât nu poate ajunge.

Într-o bună zi, în timp ce îl urmărea pe Muhammad Ali boxând, i-a venit ideea unui scenariu. Nu a dormit tot weekend-ul, reușind să termine scriptul pentru Rocky în trei zile.

Într-un final, producătorii i-au oferit 125.000 de dolari pentru primul film, lui, un om care fusese nevoit să-și vândă câinele pentru a trăi. Cu o singură condiție - nu avea voie să joace în el. Așa că a trebuit să refuze propunerea, în ciuda faptului că trăia de pe o zi pe alta, pentru că voia să devină actor. Câteva săptămâni mai târziu, l-au contactat din nou - îi ofereau 325.000 de dolari, fără să renunțe la condiție. Din nou, i-a refuzat. În cele din urmă, l-au lăsat să joace rolul principal, plătindu-l numai 35.000 de dolari.

Primul lucru pe care l-a făcut cu acei bani a fost să-și răscumpere cățelul pentru 15000 de dolari. Câinele a apărut și în film!

Așa cum știți, Stallone a câștigat în final 200 de milioane de dolari! „Nu e vorba de cât de mult muncești. E vorba de cât de mult poți să înghiți și să mergi mai departe. Așa câștigi”.

În articolul

Și-a vândut câinele ca să trăiască! Povestea lui Sylvester Stallone te va ajuta să lupți pentru visurile tale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x