Descopera secretele de frumusete ale vedetelor preferate: yoga, pilates…

Publicat pe 04.10.2013 la 13:48 Actualizat pe 04.10.2013 la 15:19

Sunt celebre, frumoase si au o silueta de invidiat chiar si la 40 de ani. Celebritatile de la Hollywood reusesc sa se mentina in forma pentru ca apeleaza la mici trucuri

Jennifer Aniston

Fosta partenera a lui Brad Pitt este una dintre cele mai frumoase staruri de la Hollywood. Ea isi mentine silueta de invidiat practicand yoga, pilates, dar si aerobic cu un antrenor personal. In plus, pentru a avea pielea tanara si hidratata, actrita a dezvaluit ca foloseste acelasi tip de sapun cu pH neutru din adolescenta.

Cameron Diaz

Actrita a marturisit, intr-un interviu pentru revista “Vogue”, ca sursa ei de frumusete sunt exercitiile fizice, dieta sanatoasa si echilibrata, apa, “portiile” de ras, dar si sexul, care este necesar pentru fiintele umane. “Este sanatos si natural”, declara ea. De asemenea, a mai dezvaluit ca isi iubeste corpul si niciodata nu ar apela la chirurgia plastica.

Jennifier Lopez

Fosta sotie a lui Marc Anthony are o stare de spirit buna atunci cand este optimista, cand este impacata cu ea insasi. In plus, evita expunerea la soare, doarme bine, bea multa apa si nu fumeaza. “Nu exista creme magice pentru a fi frumoasa”, a marturisit cantareata pentru revista “People”, editia spaniola.

Jessica Alba

Trucurile ei consta intr-o alimentatie sanatoasa si multe exercitii fizice: “Micul dejun este alcatuit dintr-o omleta de albus de oua si branza. La pranz mananc o salata, iar la cina, peste sau pui cu legume. Intre mese, aleg sa ma rasfat cu iaurt si fructe”, a marturisit Alba, pentru revista “InStyle”.

Gwyneth Paltrow

A eliminat din dieta zaharul si cafeina. In plus, nu consuma alcool si practica yoga si pilates frecvent.

Uma Thurman

Actrita din “Kill Bill” opteaza pentru o dieta echilibrata si face mult sport. In plus, mananca de trei ori pe zi, iar din alimentatie nu lipsesc fructele, legumele si ceaiurile. Somnul este important pentru ea, deoarece doarme pe noapte cel putin opt ore.

Catherine Zeta-Jones

Bea multe lichide, pentru a-si mentine pielea sanatoasa, In plus, foloseste miere si sare pentru a-si hidrata si exfolia corpul. In plus, utilizeaza ulei de masline pentru a trata varfurile deteriorate ale parului.

Sarah Jessica Parker

Actrita din “Sex and the City” iubeste sa se plimbe si sa urce pe scari, pentru a-si mentine silueta. In plus, practica si pilates.

Kate Moss

Bea multa apa si doarme 8-10 ore pe zi. De asemenea, isi hidrateaza pielea si niciodata nu adoarme inainte de a se demachia.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Descopera secretele de frumusete ale vedetelor preferate: yoga, pilates…

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x